Členové Online klubu SK Dynamo České Budějovice měli možnost v posledních dnech klást otázky v offline rozhovoru s útočníkem Dynama Tomášem Stráský. Ten si na odpovědi našel čas v pondělí po zápase s Ústím. Vedle odpovědí na nejrůznější dotazy udivil především vzhledem, který spíše než fotbalistu připomínal boxera po prohraném zápase.

Čtyřiadvacetiletý útočník Dynama totiž zápas s Ústím nedohrál, když musel být střídán po srážce s jedním z obránců soupeřova týmu. Obočí Tomáče Stráského zdobilo v pondělí několik stehů a na kráse mu "přidalo" ještě krví podlité oko. "Byl tam během toho zápasu odkop z naší poloviny. Já se Zdeňkem Ondráškem jsme šli proti obráncům do souboje. Já jsem nabíhal zezadu a chtěl jsem ten dlouhý balon prodloužit právě na Zdeňka. Jenže když jsem ten balon prodloužil, tak jsem se pak srazil s protihráčem, který mě trefil do obočí," řekl o předčasném konci zápasu proti Ústí Tomáš Stráský.

Pak již přišel prostor na otázky offline rozhovoru, na které útočník Dynama odpovídal s velou pečlivostí..

O fotbalových začátcích
S fotbalem jsem začínal v sedmi letech a hned jsem začal jako hráč Dynama. Je to největší a nejlepší klub v jižních Čechách, takže jsem byl moc rád, že mě rodiče přivedli právě do tohohle klubu.

O nejlepším prvoligovém gólu
Nejvíce mi utkvěl v paměti určitě můj první ligový gól. Myslím, že snad každý fotbalista si pamatuje svůj první ligový. Pak si velmi dobře vybavuji hattrick proti Kladnu.

O reprezentaci
Určitě mě mrzí, že jsem si v reprezentaci nikdy nezahrál. Protože snad každý by si jednou chtěl zahrát za reprezentaci. Bohužel se mi to nepoštěstilo, ale život jde dál.

O oblíbeném klubu a posile pro Dynamo
Můj oblíbený klub je Barcelona, tam bych si určitě, stejně jako spousta jiných fotbalistů, rád zahrál. Do Dynama bych v dnešní situaci nejradši přivedl Lionela Messiho. Myslím, že by nám docela pomohl :-)

O novém "účesu" Zdeňka Ondráška
Já chodím dohola ostříhaný už dost dlouho. Co se týká Vondrajze, tak nevím co ho k tomu vedlo, to by byla spíš otázka pro něho. Možná chtěl jen vypadat jako já :-)

Všechny odpovědi z offline rozhovoru naleznete zde.