Další středeční kolo má před sebou třetiligový B-tým. Předposlední utkání České fotbalové ligy v ročníku 2009/2010 Dynamu přisoudilo výlet do Prahy, kde se od 17:00 utká se zálohou SK Slavia Praha. Utkání bude možné shlédnout na stránkách onlajny.cz, kde proběhne stručný textový přenos o změně stavu.

SK Dynamo České Budějovice B si zbytek České fotbalové ligy užívá. Posledních šest zápasů totiž juniorka nepoznala hořkost porážky a pomalu ale jistě v tabulce stoupá výš. S celkovým počtem pětačtyřiceti bodů je Dynamo na osmé pozici a na svého středečního soupeře, který je na čtvrté pozici, ztrácí pouze tři body! Hrát se tedy bude o umístění v první pětce!

Jihočeši by měli do zápasu na Slavii nastoupit ve středu v této sestavě: Vlk - Peroutka, Sláma, Holub, Šimánek - Repa, Král, Vokatý, Rein - Novák, Timm.

Poslední utkání fotbalisty z jihu Čech zavedlo do Mladé Boleslavi. S tamní zálohou sehráli vyrovnané utkání a i přes zařazení pěti dorostenců do sestavy (dva v základní sestavě, tři se na hřiště dostali v průběhu hry) uhráli remízu 0:0.

SK Slavia Praha B sice nemá šanci na postup do druhé nejvyšší soutěže, ale s Pískem a Ovčáry na dálku svádí souboj o druhé resp. třetí místo v konečné tabulce České fotbalové ligy. Zatím poslední utkání svěřenci trenéra Miroslava Janů odehráli na UMT Motorletu Praha. Domácí Motorlet potřeboval proti Slavii B nutně bodovat, ale po prohře 0:1 se výrazně přiblížil sestupu do divize. Naopak béčko Slavie se udrželo v popředí ČFL a stále tak může myslet na vyšší příčky.

Utkání mezi SK Slavia Praha B a SK Dynamo České Budějovice B se odehraje ve středu v 17:00 na stadionu Strahov-Rošického.

Poslední utkání SK Slavia Praha B:
SK Motorlet Praha – SK Slavia Praha B 0:1 (0:0)
Branka Slavie: vlastní Strnad
Sestava Slavie: Berkovec - Mikula, Zieris, Palko, Pázler, Vyhnal, Milutinovič, Mareš, Klimeš, Čmovš, Vaněk.

Poslední vzájemné utkání:
SK Dynamo České Budějovice B – SK Slavia Praha B 2:1 (1:1)
Branky: 17. Ondrášek, 78. Jasanský - 39. Pázler
Sestava Dynama: Křížek - Lima, Novák, Peroutka, Jasanský - Hudson (51. Mašát), Homoláč, Svátek, Dolejš - Ondrášek (85. Klavík), Kaňák (71. Šibčič)
Sestava Slavie: Malina - Da Silva, Zieris, Čmovš, Mareš - Pázler (90. Balcar), Hošek (67. Zákostelský), Vyhnal (81. Milutinovič), Kolařík, Koreš - Tafat