S jistotou záchrany setrvání v České fotbalové lize nastoupili fotbalisté juniorky Dynama v Mladé Boleslavi, kde s tamním rezervním celkem uhráli bod za remízu 0:0.

Tým Jiřího Lercha, ve kterém se v základní sestavě objevili i dva dorostenci Vokatý s Reinem, začal velmi dobře. Hned po několika vteřinách hry vyslal Jasanský do úniku právě Reina, který se řítil z úhlu sám na domácí bránu. Jeho rána ale zamířila těsně mimo. V úvodní čtvrthodině si podobnou šanci vypracovali také domácí, jenže také Tafat nedokázal míč poslat mezi tři tyče, když vystřelil nad břevno. Ve zbytku prvního poločasu se pak hrál hodně průměrný fotbal a ani jedno z mužstev si žádnou další šanci nevypracovalo.

Minimum zajímavých fotbalových akcí se rodilo také na začátku druhé půle, čím se ale blížil závěr zápasu, tím se zvyšovala aktivita domácího mužstva. Poslední čtvrthodina zápasu patřila především domácímu kapitánovi Mrvíkovi, který se nejprve v 78. minutě dostal po krásném slalomu od vlastní brány až do zakončení, avšak míč za brankovou čáru nepustil výborným zákrokem Vlk. Mrvík budějovického brankáře pak překonal v 85. minutě, avšak svou střelou orazítkoval pouze tyč! Když se domácí nedokázali prosadit ani z velkého tlaku v samém závěru, skončilo utkání nerozhodně 0:0.  


Ohlasy trenérů

Zdeněk Čadek (asistent trenéra Dynama): "Odehráli jsme poměrně vyrovnaný zápas, kdy ani jedno z mužstev nebylo várazně lepším týmem. Protože máme již zajištěnou záchranu v ČFL, poslali jsme do základní sestavy dva dorostence a další tři se na hřiště dostali v průběhu utkání. Boleslav naopak potřebovala alespoň bod a tomu odpovídala sestava, ve které se objevil například zkušený ligový brankář Vorel. Naší nezměrnou bojovností a nasazením jsme ale dokázali uhrát bezbrankový výsledek a bod určitě bereme.."