Na Hluboká se letos opět uskuteční charitativní fotbalová exhibice s názvem Pomáháme fotbalem. Patronem akce, při které se každý rok vyberou desítky tisíc na dětské oddělení onkohematologie českobudějovické nemocnice, je Jirka Mádl. Celá akce začíná ve 14:00.

Letos by se na trávníku měl objevit např. Tomáš Řepka, David Suchařípa, Jaromír Bosák, Ivan Hašek, Petr Vondráček, Aleš Kotalík, Vlasta Horváth, Zbyněk Drda a další. Z dámského obsazení, které sice nebude hrát fotbal, ale zúčastní se autogramiády, přijede Vlaďka Erbová a Martina Gavriely. Na návštěvníky je přichystán bohatý program s různými atrakcemi a poločasovým vystoupením Pepy Bigase s jeho biketrialem.

POMÁHÁME FOTBALEM 2010
KDY:
sobota 29. května od 14:00 (doprovodný program začíná v 13:00)
KDE: na Hluboké nad Vltavou
KDO: MÁDL TEAM x REAL TOP PRAHA

Jirka Mádl, David Suchařípa, Aleš Kotalík, Jaromír Bosák, Ivan Hašek, Petr Vondráček, Martin Hanzal, Filip Novák, Tomáš Řepka, Erich Brabec, Jirka Kladrubský, Jarda Černý, Zbyněk Drda, Vlasta Horváth, Pavel Novotný, Jan P. Muchow, Mirek Hrabě, Jaroslav Pouzar, Honza Chábera, Martin Pouva, Jirka Šimánek, Tomáš Novotný a Tomáš Zástěra (oba Nekecej!), David Horejš, Pavel Hoftych, Tomáš Kučera, Lukáš Přibyl, Emil Kristek, Mana Gavriely, Vlaďka Erbová, Tomáš Kraus (hvězdný reportér), Tomáš Kraus (ski cross), Michal Novotný (snowboard cross) a další ...

PRO KOHO: Výtěžek z akce poputuje opět na dětské oddělení onkohematologie českobudějovické nemocnice

Lákadla pro návštěvníky:
- Prvních 300 diváků Big Mac zdarma
- Pivo za 10 kč
- autogramiáda
- zábavný program začíná už v 13:00