Ve středu 12. května proběhl na Střeleckém ostrově řízený "Profi trénink s fotbalisty a den otevřených dveří" malých fotbalistů pod vedením hráčů prvoligového A-týmu Dynama České Budějovice. Akce, která se uskutečnila v rámci projektu "České Budějovice - Město sportu," sklidila veliký úspěch!

Téměř čtyři desítky malých fotbalistů se spolu s rodiči sešly ve středu 12. května ve dvě hodiny odpoledne na Střeleckém ostrově, odkud se celá delegace spolu se zástupci klubu vydala do Sportovního centra mládeže na Složišti, kde si malí fotbalisté za odborného komentáře prohlédli tréninkové zázemí klubu. Po návratu na Střelecký ostrov se malí fotbaloví nadšenci podívali na trénink prvoligového týmu a následně si také prohlédli kabiny A-týmu a veškeré zázemí budějovických fotbalistů.

Následně se všichni malí fotbalisté převlékli do sportovního a spolu s hráči A-týmu absolvovali jednu tréninkovou jednotku. Vrcholem tréninku pak byla dovednostní soutěž všech zúčastněných. Dva nejlepší malí fotbalisté dostali jako hlavní cenu dárkový poukaz na týdenní fotbalový Steve Camp, který stejně jako loni proběhne na přelomu června a července (více o Steve campu zde).

Po skončení tréninku a soutěžení se veškeré dění přesunulo do Sport baru v útrobách hlavní tribuny stadionu na Střeleckém ostrově, kde proběhla závěrečná autogramiáda hráčů A-týmu. Vedle krásných zážitků si každý malý fotbalista odnesl fanouškovské balíčky od SK Dynamoc a spoustu podepsaných kartiček a plakátů.


(Kliknutím na tuto fotku se Vám otevře ve velkém rozlišení)