Juniorka Dynama v 25. kole České fotbalové ligy nestačila na béčko Viktorie Žižkov, když na hlavním stadionu pražského celku prohrála vysoko 0:4. Jihočeši všechny branky inkasovali v rozmezí 51. a 75. minuty.

Po domácí výhře nad Varnsdorfem fotbalisté juniorky Dynama prohráli vysoko na půdě béčka Viktorie Žižkov. Zápas, který se kvůli rekonstrukci trávníku v xaverovském tréninkovém centru hrál netradičně na hlavním stadionu Viktorie Žižkov, přinesl v úvodní pětačtyřicetiminutovce vyrovnaný fotbal s minimem šancí. Jihočeši spoléhali na dobrou defenzivu a svého soupeře prakticky k ničemu nepouštěli.

Obraz hry se ale dramaticky změnil ve druhém poločase. Domácí si první vyloženou šanci připsali hned čtyři minuty po přestávce, v tu chvíli měli ale Jihočeši ještě štěstí. Ke změně skóre ale dosšlo pak v 51. minuty, kdy ze střední vzdálenosti střílel Herve Zengue a brankář Vlk míč vyrazil před nabíhajícího Milana Ujce, který dostal Viktorku do vedení. O deset minut později vyvezl z naší poloviny míč Zdeněk Koukal, posunul ho na levou stranu k Ujcovi a ten už dával před branku, kde byl na správném místě Róbert Demjan.

Jihočeši pak hru otevřeli, snažili se výsledek zkorigovat a toho hráči Viktorie využili k dalším brejkům. V 70. minutě střílel znovu Herve a tentokrát mířil na vzdálenější tyč. Míč před brankovou čarou tečoval ještě Zdeněk Koukal a bylo to již o tři branky. Definitivní podobu výsledku pak dal v 75. minutě Róbert Demjan, který se trefil hlavou po dalším přesném centru Herveho.