Během víkendových zápasů mládeže se dařilo především dorosteneckým týmům. Všechny čtyři celky dorostů Dynama bodovaly a především v České lize ohrožený B-dorost si připsal důležité tři body za výhru nad Slavií Praha. Tříbodové zisky si připsaly i divizní žákovské týmy a nedařilo se tak pouze ligovým žákům, kteří prohráli v Pardubicích.

U19 - Domácí remíza s Mostem
SK Dynamo U19 - Most U19 1:1 (0:0)
Branka Dynama:
Němec
Sestava:
Liška - Pösinger, Průcha, Holub, Sajtl - Svoboda, Král, Repa (75. Krejčí), Petráň - Němec (62. Vlk), Novák (84. Vokatý)
Hodnocení:
Starší ligový dorost se sice v průběhu druhého poločasu zápasu s Mostem ujal vedení, jenž hosté dokázali rychle vyrovnat a utkání tak skončilo nerozhodně. "V závěru jsme dokázali vytvořit drtivý tlak, ale ani jedna naše šance se neujala. V zápase, ve kterém jsme byli lepším týmem, jsme zbytečně přišli o vítězství," postěžoval si asistent trenéra Martin Frantík.

U18 - Důležitá výhra nad Pardubicemi
SK Dynamo U18 - Slavia Praha U18 1:0 (1:0)
Branka Dynama:
Petráň
Sestava:
Liška - Dvořák, Průcha, Holub, Koutný - Rein (77. Troup), Chytrý (34. Troup), Tlustý, Petráň - Němec (86. Vlk), Novák
Hodnocení: "Vzhledem k důležitosti utkání ve druhé lize dorostu, jsme v rámci možnosti soupisky doplnili B dorost o hráče z A dorostu. Utkání bylo velmi náročné. Všichni, kteří byli dnes na hřišti, ze sebe vydali maximum a díky tomu si připisujeme veledůležité tři body," hodnotil předehrávané utkání asistent trenéra Martin Frantík, který stejně jako minulý týden vedl tým s Pavlem Tobiášem i v České lize.

U17 - Mladší dorostenci rozstříleli Most
SK Dynamo U17 - Most U17 4:0 (2:0)
Branky Dynama:
Minář, Slavík, Vergl, Petráň.
Sestava:
Trnka - Kodras, J. Novotný, Čadek, Malý - Minář (62. Mravec), R. Novotný, Šergl (50. Petráň), Radouch - Vaněk (41. Cihlář), Slavík (58. Kabele)
Hodnocení: Tým Jiřího Vlčka  odčinil porážku z Plzně a na domácím hřišti rozstřílel Most vysoko 4:0. "Po výkonu a porážce v minulém kole jsme výrazně obměnili sestavu a bylo to v utkání znát! Aktivní pohyb všech hráčů, vysunutý presink a hlavně důraz a jednoduchá řešení obranných úkolů dělala hostům problémy," řekl po zápase spokojený trenér Dynama.

U16 - Zasloužené vítězsví nad Pardubicemi
SK Dynamo U16 - Slavia Praha U16 1:1 (1:0)
Branka Dynama:
Fajtl
Sestava: Maruška - Fajtl, Schloff, Kebl, Straka - Wermke (Růžička) Straka, Staněk (Heller), Kadula - Linhhart (Kolář), Nebor
Hodnocení: Cenného výsledku na hřišti Slavie Praha dosáhli mladší B-dorostenci Dynama, kteří uhráli remízu 1:1. "Hrál se oboustranně útočný fotbal se šancemi na obou stranách. My měli určitě více tutovek ke vstřelení gólu. Kluci ale určitě zaslouží pochvalu za obrovské nasazení a předvedenou hru," řekl po zápase trenér týmu Ivan Novák.

U15 - Prohra s Pardubicemi
Pardubice U15 - SK Dynamo U15 1:0 (1:0)

Sestava: Coufal - Vít (22. Vopelka), Šumský, Bednář, Podráský - Svoboda, Kocar, Funda, Jenne - Horák, Held M.
Hodnocení: "Z naší strany velice špatný výkon. Domácí nás předčili v důrazu, kombinaci i v zakončování. Naši hráči začali hrát až v posledních patnácti minutách, což na zvrat v utkání nestačilo a domácí po zásluze vyhráli," hodnotil utkání zklamaný trenér starších žáků Martin Wohlgemuth, jehož svěřenci klesli v ligové tabulce na deváté místo.

U14 - Přesvědčivé vítězství nad Hořovickem
Hořovicko U14 - SK Dynamo U13 1:3 (1:1)
Branky Dynama:
Švantner, Hála, vlastní
Sestava: Pavelec - Hrachovec (56. Mlýnek), Havel, Tomášek, Říha - Houra (63. Přibyl), Janoch, Rytíř, Máca - Hála, Steinocher (20. Švantner)
Hodnocení: Starší divizní žáci porazili papírově slabší tým Hořovicka 3:1 a zcela po zásluze si do tabulky připsali tři body. "Velmi dobrým, až profesionálním, přístupem k zápasu jsme si naprosto zasloužili vyhrát. Po několika neproměněných 100% šancí a smolné obdržené brance jsme otočili zápas z 1:0 na 1:3 a za to kluci zaslouží pochvalu," hodnotil zápas trenér Tomáš Maruška.

U13 - Ani mladší žáci na Pardubice nestačili
Pardubice U13 - SK Dynamo U13 4:2 (1:1)
Branky Dynama:
Chylík, Kadlec K.
Sestava: Vejsada - Bartoš, Vacek, Štěpánek, Blažek - Pancíř, Kadlec K., Škoda - Chylí, Kándl, Matas
Hodnocení: "Za špatný výkon si nezasloužíme ani bod a dnes jsme hráli velmi špatně. Hodně nepřesností, nedůraz a hlavně laxní přístup. Hlavně mě zaráží, jaké máme výkyvy," hodnotil utkání nespokojený kouč Tomáš Maruška. Mladším žákům Dynama tak v ligové tabulce patří po devatenácti odehraných zápasech desátá příčka tavulky.

U12 - Šest branek do sítě Hořovicka
Hořovicko U12 - SK Dynamo U12 2:6 (0:3)
Branky Dynama:
Tomek 2, Štifter 2, Rottenborn, Procházka.
Sestava: Luksch - Řehoř, Malý, Hric, Novák (31. Kroutil) - Tomek (42. Macák), Jáša (31. Rottenborn), Procházka, Pfeifer (31. Samek) - Štifter, Brtna (31. Matoušek)
Hodnocení: "Do zápasu jsme vstoupili stejně dobře jako minulé utkání a v 15. minutě jsme vedli 3:0. Do poločasu jsme měli i další šance, které jsme nepromněnili. Začátek druhého poločasu patřil opět nám a vedli jsme už 5:0, ale poté kluci začali hrát každý sám na sebe a soupeř dokázal vstřelit své 2 branky kvůli naší nezodpovědnosti," řekl po zápase trenér Radim Pouzar.