V sobotu 10. dubna proběhne na fotbalovém hřišti Vysokých škol Jihočeské univerzity na Dlouhé louce akce určená především pro děvčata, která by si ráda vyzkoušela zahrát si fotbal.

Sobota 10.4.2010, 13:00 – 16:00 hod
Fotbalové hřiště Vysokých škol Jihočeské univerzity na Dlouhé louce

Sobotní odpoledne 10. dubna budě věnované především děvčatům ve věku 8 až 14 let a jejich rodinám či přátelům, které mají zájem sportovat. V době od 13:15 do 15:45 hod bude probíhat hlavní část programu – turnaj smíšených trojic v kopané. Trojici musí tvořit 2 věkově neomezení hráči jakéhokoliv pohlaví a minimálně jedna dívka ve věku od 8 do 14 let. (Ideální pro rodinu). Do turnaje se mohou přihlásit rovnou domluvená mužstva (trojice) nebo se na místě vytvoří mužstvo z příchozích jednotlivců (děvčat nebo chlapců). Mužstva či jednotlivci přihlášení předem získají malý fotbalový dárek.

Během tohoto sportovního dopoledne budou probíhat fotbalové dovednostní soutěže o ceny klubu SK Dynamo České Budějovice a rádia Faktor. Pro všechny účastníky a příchozí diváky bude připraven „Zdravotní koutek“ a pro nejmenší diváky „Dětský koutek“.

Program:
12:30 – 13:00 Přihlášení do turnaje (jednotlivci / družstva - trojice)
13:15 – 15:45 Turnaj trojic
13:30 – 15:45 Dovednostní soutěže
16:00 Vyhlášení výsledků – předávání cen
16:15 Autogramiáda prvoligových fotbalistů SK Dynamo ČB

Doprovodný program během celého odpoledne:
- Dětský koutek
- VZP prevence úrazů
- Soutěže rádia Faktor

Přihlášení do turnaje:
Do turnaje můžete přihlásit celý tříčlenný tým a nebo pouze jednotlivce. Přihlášky prosím zasílejte na email tmaruska@dynamocb.cz a nezapomeňte vždy uvést jméno a příjmení přihlášených fotbalistů/fotbalistek, datum narození, kontaktní mobilní telefon a v případě přihlášení celého týmu i název tohoto týmu.
Do turnaje se mohou jednotlivci i celé týmy přihlásit až v den turnaje přímo na místě, tím však přijdou o možnost získat malý fotbalový dárek..