Týden před startem nejvyšší soutěže se začíná pomalu rýsovat užší kádr A-týmu Dynama České Budějovice. Vedení klubu se v posledních týdnech zaměřilo na příchod čtyř vytipovaných fotbalistů - obránců Limy a Jarabici, záložníka Schuta a útočníka Meszároše. Již nyní je jisté, že první jmenovaný nakonec do budějovického klubu nepřestoupí.

Brazilský stoper Everson Alan De Lima se ukázal ve velmi dobrém světle a představitelé Dynama měli o jeho služby velký zájem. Těsně před podpisem smlouvy ale hráč spolu s manažerem obrátili a dali přednost jinému klubu. "I když byl Lima u nás na testech, nakonec bude hrát v jiném zahraničním klubu. Dostal velmi lukrativní nabídku a té jsme nemohli finančně konkurovat," řekl pro náš web generální manažer klubu Jiří Kotrba.

Druhý testovaný stoper a slovenský reprezentant do jednadvaceti let Marián Jarabica je již v současné době hráčem Dynama. "Jsme velice rádi, že jsme tohoto mladého a velmi perspektivního fotbalistu dokázali do klubu přivést," pochvaluje si šéf klubu, který potvrdil, že před podpisem smlouvy jsou také další dva fotbalisté Lukáš Schut a Ľubomír Meszároš. Všichni tři tito fotbalisté by se pak měli představit v nedělní generálce na Střeleckém ostrově proti Jihlavě "B".