Krátce před úterním přípravným zápasem během zahraničního soustředění A-tymu přišla z Rakouska nečekaná zpráva, Dynamo s Craiovou hrát nebude! "Soupeř nečekaně odjel domů a přípravný zápas s naším týmem narychlo odřekl," sdělil našemu webu sekretář Dynama. Jihočeši ale o zápas s rumunským soupeřem nepřijdou, utkají se s jedenáctým celkem loňského ročníku C.S. Lignitul Pandurii.

Fotbalisté Dynama měli zápas s Craiovou domluvený již dlouhou dobu dopředu a vzájemná dohoda byla zároveň potvrzena smlouvou, která se během přípravných zápasů zahraničních celků uzavírá. Ani to ale sedmý celek loňské sezony nepřimělo, aby se úterního zápasu zúčastnil. Místo toho si rumunský tým zahrál zápas s anglickým týmem Notts County, který vyhrál 3:2. "Nedá se nic dělat, nyní narychlo zjišťujeme, kde bychom mohli zápas proti Pandurii odehrát. Jisté nyní je, že se zápas bude hrát později než ve 14:00, pravděpodobně až v 16:00," dodal Milan Čadek.

Tým nejvyšší rumunské soutěže CS Pandurii hraje své domácí zápasy na stadionu Tudora Vladimuresca, který má kapacitu 9.200 diváků. Tento stadion byl v letošní sezoně hned několikrát vyprodán, průměrná návštěva domácích zápasů tohoto rumunského celku byla přes sedm tisíc diváků. Kádr mužstva tvoří podobně jako v případě týmu Universitatea Craiova především hráči rumunské národnosti, v kádru jsou ale také hráči z Brazílie, Portugalska, Španělska nebo Slovinska.