Fotbalový klub Dynamo České Budějovice ve spolupráci s Fotbalovou akademií Karla Poborského pořádá ve čtvrtek 28. května a v pondělí 1. června nábor fotbalistů ročníků 2001 a mladších a zároveň také výběr žáků 3., 4. a 5. tříd (ročník 1998 a mladších). Veškeré dění bude probíhat na hřištích v Sportovním centru mládeže v Mladém „Na Složišti“. Podobné akce probíhají kontinuálně v průběhu celého roku.

Prezentace zájemců a začátek akce v SCM Složiště od 17:30 hod. Hráči si vezmou s sebou sportovní oblečení, sportovní obuv a dobrou náladu.

Hráči SK Dynama Českých Budějovic, kteří se budou akce účastnit se těší na všechny kluky a holky, kteří to chtějí v Dynamu zkusit.

Přijďte si zakopat mezi Dynamáky!

Cesta do SCM Složiště

Do Tréninkového centra mládeže se dá přijet ze dvou směrů. Červenou barvou je vyznačena cesta přes městskou část Mladé a je výhodnější pro dopravu osobními automobily. Pro autobusovou dopravu je naopak lepší trasa, která je vyznačena barvou černou.

Cesta přes Nádražní a Novohradskou ulici

Na mapě je zobrazena možnost příjezdu směrem od Prahy. Z Pražské třídy se musí odbočit vlevo do Nádražní ulice, která postupuje dále kolem hlavního vlakového nádraží až do Mánesovy ulice. Zde se musí zahnout doleva do Novohradské ulice až k náměstí Švabinského. Zde se zahne za kostelem doleva a jede se do kopce. Následně se musí přejet most přes železniční trať a bezprostředně za mostem zahnout doleva (zde se těžko vytáčejí autobusy). Dále pokračovat po hlavní silnici a po pravé straně sledovat vjezd do areálu SCM.

Cesta přes Dobrovodskou a Ledenickou ulici (lepší pro autobusy)

Opět se nejprve dostat na Nádražní ulici, ještě před hlavním vlakovým nádražím zahnout doleva do Rudolfovské ulice, podjet pod viaduktem a na první světelné křižovatce zahnout doprava. Pokračovat dále po Dobrovodské ulici až na větší křižovatku a tam zahnout do  Ledenické ulice. Po 300 metrech zabočit do ulice V Hluboké cestě. Po ní pokračovat cca 500 metrů a po levé straně sledovat vjezd do SCM.