Rezervní tým Dynama pošesté v řadě nevyhrál. Tým Jiřího Juráska přitom ještě deset minut před koncem vedl na hřišti béčka Liberce, nakonec ale dvěma slepenými góly během jedné minuty prohrál 3:2.

Posílená rezerva začala na půdě béčka Liberce velmi dobře a hned v 8. minutě se dostala do vedení, když Mašát zkoušel zakončit přímo z rohu, gólman Uvarenko s vypětím všech sil vyrazil míč na hranici vápna opět pouze k Michalu Mašátovi, který nečekanou ranou otevřel skóre zápasu. O deset minut později zahrozil na druhé straně Filip Dort, jeho nebezpečná rána ale zemířila těsně mimo. Aktivně hrající domácí se ale doškali v 21. minutě vyrovnání. Radzinevičius poslal parádní přihrávku Tomáši Dostálkovi, jenž bez potíží do odkryté brány skóroval - 1:1. Z vyrovnávací branky se Jihočeši ale rychle oklepali a po půl hodině hry mohl vedení na stranu Dynama vrátit Pliška, sám před Uvarenkem ale nezamířil přesně.

Začátek druhé půle vyšel lépe domácímu celku, nebezpečnou ránu Radzinevičiuse ale pohotově lapil Pešula. V 56. minutě se pak Dynamo dostalo znovu do vedení - na rohový kop si skvěle naskočil Pavel Novák a přesnou hlavičkou nedal domácímu brankáři šanci - 2:1. Severočeši očividně znejistili a v následných minutách se zdálo, že si Dynamo vedení a vítězství pohodlně pohlídá. Pouhé čtyři minuty pobytu na hřišti ale stačili Robinu Dejmkovi, aby po dlouhém Zemanově autu vyrovnal v 79. minutě na 2:2. Než se Jihočeši dokázali srovnat s vyrovnávající brankou, inkasovali další branku. Necelých šedesát vteřin po vyrovnání našel Novotný před brankou volného Filipa Dorta, který dokonal obrat v zápae. Poslední šanci Dynama měl pět minut před koncem Sláma, jeho zakončení ale s přehledem pohlídal Uvarenko. Dynamo opět přišlo smolně o body a již pošesté v řadě nevyhrálo..