I minulý víkend se nesl ve znamení dobrých výsledků dorosteneckých celků v nejvyšší soutěži. Starší dorostenci remízovali na domácí půdě s Mostem 1:1 a mladší dokonce nad stejným soupeřem vyhráli 4:3. Dalším mládežnickým týmům se ale příliš nedařilo, po bodech za remízy 1:1 získali pouze ligoví starší žáci a starší dorostenci v české lize dorostu. Ostatní týmy prohrály..

Celostátní liga dorostu: Dynamo U19 - Most U19 1:1 (0:0)
Starší dorostenci Dynama U19 neprohráli v nejvyšší soutěži již čtyři utkání v řadě. Jihočeši o víkendu na domácí půdě remízovali s Mostem 1:1 a se třiceti body jsou šest kol před koncem ligy daleko od sestupových míst. Tým Zdeňka Procházky odehrál proti Severočechům dobrý druhý poločas, ve kterém se jako první do střelecké listiny zapsal Mário Ometák. Hosté ale nakonec dokázali šťastně vyrovnat. "Právě za výkon ve druhém poločase bychom si ale vítězství zasloužili," řekl po zápase asistent trenéra Martin Frantík.

Česká liga dorostu: Dynamo U18 - Sparta U18 1:1 (0:0)
Šesté místo ligové tabulky uhájili také fotbalisté dorostu U18, kteří uhráli na domácí půdě nerozhodný výsledek s týmem pražské Sparty. Ve vyrovnaném zápase se dostali ve druhém poločase do vedení Jihočeši z pokutového kopu, v hektickém závěru ale hosté dokázali vyrovnat na 1:1.

Celostátní liga dorostu: Dynamo U17 - Most U17 4:3 (3:2)
Na lepší časy se blýská také u mladšího dorostu U17, který po výhře na Slavii naplno bodoval i doma s Mostem. Na Složišti se přitom v souboji s posledním týmem tabulky hrál dramatický zápas, během něhož se hosté dostali do dvoubrankového vedení, přesto ale nakonec prohráli 4:3, když vítězný gól Dynama vstřelil Ondřej Vlk. "Vítězný gól padl navíc až v 80. minutě, kdy se Vlk trefil po dlouhém nákopu brankáře Vokatého," přiblížil asistent trenéra Jan Dvořák dramatické okamžiky utkání.

Česká liga dorostu: Dynamo U16 - Sparta U16 1:4 (1:2)
Ve 23. kole české ligy dorostu se týmu U16 nedařilo. Jihočeši se sice díky Práškovi dostali v úvodu zápasu do vedení, jenže hosté z Letné dokázali v průběhu první půle výsledek zápasu otočit na 1:2 a ve druhé části navíc přidali další dvě branky a nakonec vyhráli 1:4. "Při naší určité současné krizi není Sparta zrovna soupeřem, na kterém bychom se mohli chytit," krčil po zápase rameny asistent trenéra Zbyněk Jaroš.

Česká liga žáků: Dynamo U15 - Příbram U15 1:1 (1:1)
Desáté místo ligové tabulky uhájili fotbalisté starších žáků U15, kteří na domácí půdě remízovali s Příbramí 1:1. Jihočeši ale určitě pomýšleli v souboji se sedmým celkem na víc. Hned ve 14. minutě se dostali díky Neborovi do vedení, Středočeši ale dokázali hned za pět minut vyrovnat. "I ve druhém poločase jsme měli několik velkých možností ke změně skóre, ale branka už nepadla. Myslím si, že jsme k vítězství měli blíže," řekl po zápase trenér žáků Ivan Novák.

Česká divize žáků: Tachov U15 - Dynamo U14 1:0 (0:0)
V divizním souboji s Tachovem starší žáci Dynama U14 prohráli 0:1, když nedokázali využít úvodního náporu. "V prvních dvaceti minutách to vypadalo na jednoznačnou partii z naší strany. Opět jsme ale shořeli na neproměňování vyložených šancí, na bojovnosti a nasazení," řekl po zápase trenér týmu Martin Wohlgemuth.

Česká liga žáků: Dynamo U13 - Příbram U13 1:4 (0:3)
Mladší žáci U13 v nejvyšší soutěži sice udrželi osmé místo tabulky, s vysokou prohrou 1:4 ale nemohl být trenér Pavel Pulec spokojen: "Na začátku utkání jsme si sice vytvořili tlak, bohužel ze dvou vyložených šancí se nám branku dát nepodařilo," krčil rameny kouč týmu, který následně do konce poločasu třikrát inkasoval. Ve druhé části hry se do střelecké listiny sice zapsal Steinocher, na zvrat v zápase bylo ale již pozdě.

Česká divize žáků: Tachov U13 - Dynamo U12 4:1 (4:0)
Vysokou porážku 1:4 utrpěli na hřišti Tachova v divizní soutěži fotbalisté mladších žáků U12. O výsledku utkání bylo rozhodnuto již po devatenácti minutách, během kterých domácí nastříleli všechny čtyři branky. "Přitom prvních sedm minut naznačovalo, že by se mohlo jednat o vyrovnané utkání," řekl po zápase trenér Petr Požárek. Jediný čestný úspěch Jihočechů pak zaznamenal ve druhé půli z pokutového kopu brankář Nikolas Rotbauer.