Před nedělním zápasem s Brnem rozdáváme prostřednictvím našeho webu jako již tradičně hromadu volných vstupenek. Pokud jste se v minulých dnech zúčastnili nějakých soutěží na našem webu, nahlédněte do článku, zda nejste jedním ze šťastných výherců.

Soutěž "Hádej kdo jsem"

Soutěžní otázka

Na soutěžní fotografii je zachycena radost fotbalistů Dynama po třetí brance Tomáše Stráského do sítě Kladna. My se ptáme: Jací fotbalisté Dynama jsou na fotografii?

Správná odpověď

Překvapivě dobře viditelný Michal Rakovan s dresem číslo 21, který jinak patří Adamu Klavíkovi, dělal fanouškům velké problémy. Ostatní hráče příznivci Dynama poznali vesměs bez problémů a dobře odhalili i skrytého Pavla Mezlíka. Správná odpověď měla znít: Sedláček, Hudson, Horejš, Stráský, Mezlík, Rakovan.

Jména pěti nejrychlejších správných odpovědí:

Petr Kaše
Petr Karlín
Karel Muška
Jan Pokorný
Lukáš Mojžíš


Tipovačka

Přesný výsledek zápasu s Kladnem (3:0) se snažilo tipnout 123 fanoušků a pouze tři odvážlivci věřili ve vysokou výhru Jihočechů. Tito tři fanoušci se mohou těšit na dvě vstupenky na nedělní zápas s Brnem.
Zápas v Olomouci se snažilo tipnout 92 příznivců, výsledek 1:1 byl populární a poslalo nám ho celkem 21 fanoušků. My jsme vylosovali deset šťastlivců.

Jména výherců

Pavel Šich
Petr Sýkora
Tomáš Dibďák

Tomáš Krejza
Vladimír Prokop
Tomáš Pecha
Andrea Pešelová
Ondřej Bolvári
Tomáš Matějka
Vojtěch Šťástka
Pavel Rychtera
Patrik Dvořák
Zdeněk Vítek


Vstupenky si výherci budou moci vyzvednout 1 hodinu před začátkem utkání v Zákaznickém centru na hlavní pokladně (vstup z ulice E. Pittera) po prokázání své totožnosti.

Děkujeme všem účastníkům soutěže za jejich přízeň a těšíme se na jejich účast i v dalších soutěžích.