Víkendové zápasy mládežnických celků přinesly několik dobrých výsledků jednotlivých týmů. Důležité výhry dosáhl starší dorost, který na domácí půdě porazil dobře hrající Olomouc 4:2. Z výhry se radovali také mladší žáci U13, kteří porazili Bohemians 1905 4:3. Z bodu za ramízy se radují také fotbalisté kategorií U18, U15 a U14.

Celostátní liga dorostu: Dynamo U19 - Olomouc U19 4:2 (2:0)
Důležitého vítězství dosáhli ve 22. kole dorostenecké ligy fotbalisté kategorie U19, kteří na domácí půdě porazili silný celek Olomouce vysoko 4:2, když se do střelecké listiny zapsali dvakrát Timm a Rein. "Hosté hrají podle mého názoru nejlepší fotbal v celé soutěži a jsem rád, že kluci dnes ukázali, že hrát se dá s každým soupeřem, ale musí chtít celý tým, tak jako jsme to předvedli v tomto zápase," řekl po utkání asistent trenéra Martin Frantík.

Česká liga dorostu: Dynamo U18 - Ml. Boleslav U18 0:0 (0:0)
Po výhře nad Slavií (3:1) ve vloženém středečním kole uhráli fotbalisté dorostu kategorie U18 remízu 0:0 na domácí půdě s Mladou Boleslaví. Tým Jiřího Vlčka tak již čtyři zápasy v řadě nepoznal hořkost porážky. "Boleslav neztratila na jaře ani bod a suverénně vede ligu. My jsme se jí i bez obou stoperů ale vyrovnali a byli jsme favoritovi vyrovnaným soupeřem. S dělbou bodů pak byly spokojeny oba týmy," řekl po zápase trenér pátého týmu ligové tabulky.

Celostátní liga dorostu: Dynamo U17 - Olomouc U17 0:4 (0:2)
Nepříjemnou již pátou porážku v řadě si na své konto připsali fotbalisté mladšího dorostu, kteří doma s Olomoucí prohráli nečekaně vysoko 0:4. Mladší dorost se tak propadl již na patnáctou příčku ligové tabulky.

Česká liga dorostu: Dynamo U16 - Ml. Boleslav U16 1:2 (1:2)
V uplynulém týdnu si dvě porážky připsali fotbalisté mladšího dorostu U16, kteří na domácí půdě nejprve podlehli Slavii 1:5 a následně také Mladé Boleslavi 1:2. V zápase se Středočechy přitom mladíci Dynama odehráli velmi dobrý druhý poločas a dokonce sahali i po bodu. "Soupeře jsme ve druhém poločase hodně přitlačili a měli i šance. Naopak Boleslav za celou druhou půli vystřelila jednou na bránu. Právě za druhou polovinu zápasu jsme si minimálně remízu zasloužili, ale to je prostě fotbal," řekl po zápase asistent trenéra Zbyněk Jaroš, jehož tým je momentálně na patnácté příčce ligové tabulky.

Česká liga žáků: Dynamo U15 - Bohemians 1905 U15 3:5 (1:3)
Nedělní zápas mezi Dynamem U15 a pražskými Bohemians 1905 vyzněl lépe pro hosty, když pohledné a gólově bohaté utkání skončilo výhrou Pražanou 5:3. Za Dynamo se postupně trefili Čejka, Žyla a Hybrant. "Proti druhému týmu tabulky jsme odehráli vyrovnaný zápas, který rozhodly naše fatální chyby. Je to ale obrovská škoda, protože kluci hráli dobře a k bodům bylo blízko," hodnotil utkání kouč Ivan Novák. I po prohře patří Dynamu osmá příčka ligové tabulky.

Česká divize žáků: Písek U15 - Dynamo U14 0:0 (0:0)
Divizní utkání mezi staršími žáky Dynama U14 a Pískem U15 skončilo remízou 0:0. Ve vyrovnaném zápase měli sice více ze hry Písečtí, tým Dynama ale podržel gólman Coufal, který dokázal pokrýt všechny střely soupeře. "Domácí byli sice v zakončení nebezpečnější, musím ale celý náš kolektiv pochválit za bojovnost," řekl po skončení zápasu trenér týmu Martin Wohlgemuth. Jeho týmu aktuálně patří devátá příčka divizní tabulky.

Česká liga žáků: Dynamo U13 - Bohemians 1905 U13 4:3 (2:0)
V zápase s Bohemians 1905 si tři body na své konto připsali svěřenci kouče Pavla Pulce v kategorii U13, kteří na Složišti přestříleli po brankách Steinochera (2), Německého a Houry soupeře 4:3. "Bylo to utkání, kdy jsme střídali velice dobré úseky hry s těmi slabšími. Konečně jsme se probudili střelecky a dokázali jsme vstřelit čtyři pěkné branky," řekl po zápase trenér aktuálně osmého týmu prvoligové tabulky.

Česká divize žáků: Písek U13 - Dynamo U12 0:0 (0:0)
V zápase s Pískem se nedařilo žákům U12, kteří na hřišti soupeře prohráli 0:2. I přes porážku byl ale s výkonem svých svěřenců proti o rok starším soupeřům kouč Petr Požárek spokojený. "Klukům patří potlesk, protože hráli od první až do poslední minuty s maximálním nasazením a chutí vstřelit branku," řekl po zápase trenér, jehož tým aktuálně okupuje jedenácté ligové místo.