Juniorka Dynama získala ve středečním utkání s Letohradem svůj pětatřicátý letošní bod, když na domácí půdě remízovala 0:0. Ve vyrovnaném zápase si ani jedno z mužstev nevypracovalo vyloženější šanci a utkání tak skončilo spravedlivoou dělbou bodů.

Ve vloženém středečním zápase využil trenér juniorky Jiří Jurásek hned několik hráčů z prvního mužstva. Vedle gólmana Křížka nastoupili v základní sestavě tradiční pendlové a příležitost zahrát si dostal také útočník Jan Svátek. Počínání svým spoluhráčů sledovalo na tribuně hned několik hráčů prvního mužstva, kteří od úvodních minut viděli vyrovnaný fotbal s minimem šancí. Hosté z Letohradu si přijeli na jih Čech očividně pro bod a prakticky v celém průběhu zápasu tomu vše podřídili. Jihočeši měli sice mírnou územní převahu, proti pasivně hrajícímu soupeři se ale nedokázali prosadit a jen velmi obtížně se dostávali do zakončení. Vůbec první střelecký pokus si paradoxně připsali v 21. minutě hosté, Hundákův přímý kop ale Křížka neohrozil. Na konci první půlhodiny hry se do zakončení dral Vladimír Dobal, i s jeho pokusem si ale strážce brány poradil. Svěřenci kouče Juráska si v závěru půle sice vytvořili tlak, gólmana Kykala ale prakticky neprověřili.

Ani ve druhém poločase se obraz hry prakticky nezměnil. Hru obou týmů "zdobily" značné nepřesnosti a hrstka nejvěrnějších fanoušků čekala na zajímavější akci marně. Utkání bez vyložených šancí mohli nakonec vyhrát domácí fotbalisté, po přímém kopu Jasanského ale nastřelil v 74. minutě Novák pouze tyč. Hosté přijeli na jih Čech s cílem získat bod za remízu 0:0 a to se jim skutečně bez větších problémů nakonec podařilo.