Tomáš Stráský nebyl o víkendu jediným fotbalistou Dynama, který vstřelil tři góly. Podobný počin se podařil i staršímu žákovi Jindřichu Kadulovi, který tak sestřelil v prvoligovém zápase Pardubice. Dařilo se také staršímu B-dorostu v Jablonci (3:1) a starším B-žákům doma s Podolí (2:1). Víkendové zápasy mládeže se obešly bez účasti nejsledovanějších dorosteneckých kategorií v celostátní lize. Zápasy 21. kola jsou totiž na programu až ve středu 22. dubna.

Česká liga: Jablonec U19 - Dynamo ČB U18 1:3 (0:3)
Po domácí remíze s Kladnem si nyní o víkendu tým U18 přivezl tři body za výhru na půdě Jablonce. Svěřenci Jiřího Vlčka se na severu Čech prezentovali velmi kvalitním výkonem a po dvou brankách Repy a jednom zásahu Holuba nakonec vyhráli přesvědčivě 3:1. Příchozí diváci měli možnost vidět dokonce tři pokutové kopy - dva pro domácí Jablonec a jeden pro Dynamo. "Do sestavy se nám vrátili Holub, Sajtl, Koutný a brankář Jirkal a bylo to znát," podotkl po zápase Vlček, jehož tým se posunul na šesté místo tabulky České ligy.

Česká liga: Jablonec U17 - Dynamo ČB U16 5:1 (3:0)
Po dvou jarních remízách tvrdě narazili fotbalisté Dynama kategorie U16, kteří na hřišti Jablonce prohráli vysoko 1:5. Jedinou branku Jihočechů vstřelil Čadek, s čímž nemohl být kouč Tomáš Maruška vůbec spokojen. "Nepotvrdili jsme dobré výkony z minulých zápasů a absolutně jsme nezvládli začátek zápasu. Navíc jsme si vypracovali šest stoprocentních šancí, které jsme ale neproměnili," krčil po zápase rameny kouč Maruška. Po této porážce se tým U16 stále drží na patnáctém místě ligové tabulky.

1. liga: Pardubice U15 - Dynamo ČB U15 1:3 (0:0)
Cenné vítězství ze hřiště Pardubic si přivezli starší žáci U15, kteří na východě Čech vyhráli díky Kadulově hattricku 3:1. "Naše defenziva pracovala v zápase spolehlivě a domácí se nedostali do výraznější šance. V prvním poločase jsme gól nedali, ale druhý začal naším náporem, který byl vyjádřen brankově," řekl po zápase spokojený kouč Ivan Novák. Jeho týmu nyní patří v prvoligové tabulce sedmá příčka.

Česká divize: Dynamo ČB U14 - Podolí U15 2:1 (1:1)
Důležitý zápas proti Podolí fotbalisté Dynama U14 na domácí půdě zvládli a po boji nakonec svého soupeře porazili 2:1, když se střelecky prosadili Linhart a Martin Held. "V zápase se nám nedařilo proměňovat šance a proto jsme museli bojovat až do konce zápasu. Soupeře jsme nakonec udolali gólem v poslední minutě zápasu," řekl po utkání trenér Martin Wohlgemuth, jehož týmu nyní patří desátá příčka divizní tabulky.

1. liga: Pardubice U13 - Dynamo ČB U13 1:0 (0:0)
Stejně jako před týdnem na domácí půdě s Mladou Boleslaví prohráli i tentokrát mladší žáci U13 na hřišti Pardubic 0:1. Kouč Pavel Pulec si po zápase uvědomoval, že jeho tým měl na víc: "Bylo to vyrovnané utkání, i když směrem dopředu jsme byli aktivnější. Bohužel jsme ale doplatili na neproměňování šancí." Mladší žáci nyní v prvoligové tabulce okupují deváté místo.

Česká divize: Dynamo ČB U12 - Podolí U13 1:4
Mladší žáci B kategorie U12 na domácí půdě na Podolí nestačili a prohráli vysoko 1:4. Po této porážce tým Petra Požárka klesl na desátou příčku divizní tabulky.