Jako již tradičně před domácím ligovým zápasem rozdáváme hromadu volných vstupenek. Výherce volných vstupenek na duel s Kladnem naleznete uvnitř článku..

Soutěž "Hádej kdo jsem"

Soutěžní otázka

Na soutěžní fotografii je ve výskoku s míčem v ruce brankář Dynama Pavel Kučera. My se ptáme, který z hráčů Dynama stojí za Pavlem Kučeru a je v zákrytu?

Správná odpověď

Většina fanoušků na fotografii správně odhalila obránce Jana Riegela. Na dvě volné vstupenky na zápas s Kladnem se může těšit čtveřice vylosovaných výherců.

Jména vylosovaných výherců

Jiří Ivan
Lubomír Polesný
Tomáš Petřík
Miloš Kurfiřt



Tipovačka

Přesný výsledek zápasu s Plzní (1:1) se snažilo tipnout 157 fanoušků a hned 21 z nich trefilo přesně. Na volné vstupenky se může těšit deset vylosovaných.
Kvůli technickým problémům se serverem se tipovací soutěže před zápasem s Jabloncem zúčastnilo pouze 44 fanoušků a čtyři z nich trefili přesný výsledek. Všichni tito čtyři se mohou těšit na dva lístky na Kladno.

Jména výherců

Milan Šortner
Roman Zetek
Martin Trojan
Jan Pecha
Michaela Holá
Jiří Novotný
Zdeněk Podlaha
Lukáš Talafous
Šárka Bícová
Jan Richter

Pavel Veselý
Petr Brejcha
Milan Kodad
Radek Šašek


Tipovací duel s Petrem Šímou

Neúspěšný účastník tipovacího duelu s Petrem Šímou Stanislav Humler se také může těšit na cenu útěchy v podobě dvou vstupenek na nedělní zápas s Kladnem.


Vstupenky si výherci budou moci vyzvednout 1 hodinu před začátkem utkání v Zákaznickém centru na hlavní pokladně (vstup z ulice E. Pittera) po prokázání své totožnosti.

Děkujeme všem účastníkům soutěže za jejich přízeň a těšíme se na jejich účast i v dalších soutěžích.