Poprvé na oficiálních stránkách Dynama České Budějovice měli příznivci klubu možnost klást dotazy jednomu z fotbalistů. Premiérově to nebyl nikdo jiný než kapitán mužstva Martin Vozábal. Jeden z nejzkušenějších hráčů Dynama odpovídal poctivě na každý dotaz a podle vlastních slov ho to i bavilo. Příznivci se ho nejčastěji ptali na další plány ve fotbalové kariéře nebo například na to, zda má rád pivo nebo jaký mají fotbalisté vztah k „problémovému“ Ivo Svobodovi.
switch - switch.switch@post.cz / Budějce 04.05.2004 / 12:24
Ahoj Vozy, gratuluji k sezoně ... je suprová ... letos si myslím, že ti sezona vyšla, běhal jsi a bojoval, jak málokdy před tím, jen z těch standartek to tam moc nepadalo .... Co občas zkusit gol z rohu .. :-)
Jako kapitán, máš (předpokládám) také možnost "kecat" do sestavy, nebo je to jen věcí trenéra? Mluvíš s trenérem "za kabynu", nebo si každý jede na svoje triko?
Co třeba jako kapitán dát nám i tvoje názory na to, jak se kdo z kluků zlepšil, překvapil, zhoršil,kdo je na svém standardu ...
Co cizina? Už máš nějaké nabídky?
Co fanoušci, jak se vám hraje, jak je vnímáte, co ti nejvíc na nich vadí ... líbí.
Je i v kabině vidět příchod Emila na ředitelský post?

Odpověď:
Ahoj, zdravím Tě. Chci Ti poděkovat, že si pochvaluješ letošní sezónu. Sebe nechci hodnotit, je to opravdu těžké. Někdy to jde, jindy ne, jindy je to strašné a já to poznám to se neboj. Standardky je věc - prostě ten den to jde nebo ne. Většinou se to odvíjí od prvního kopu, který když se povede, tak to jde samo...Ale gólů je letos ze standardek málo, to máš pravdu.
Jako kapitán mám slovo v kabině, ať už se mi něco líbí nebo naopak nelíbí. Ale to samozřejmě vůči klukům a ne vůči trenérovi. A někdy to není lehké říct něco nepříjemného, ale potřebného kamarádovi nebo staršímu spoluhráči, to mi věř. "Kecat" do sestavy právo nemám a ani ho nechci. Je to věc trenérů a moje starost jsou moje výkony. Zní to asi jako fráze, viď? Ale je to opravdu tak. Samozřejmě za kabinou s trenérem mluvím, ale to je všude stejné. Pokud máme v kabině požadavky, přání, tak je na mě oslovit trenéra, popřípadě další lidi z vedení klubu.
Na ten dotaz, kdo se zlepšil atd. Když to půjde, tak rád odpovím, ale musíš se zeptat konkrétně, protože to bych hodnotil celý tým.
Ptáš se na nabídky ze zahraničí, ale já už jsem ve věku, kdy se kouká po mladších. Každý hráč má svého manažera v dnešní době, ale já jsem realista. Jednou v životě jsem měl možnost jít do DYNAMA Moskva na testy. Bylo to v době mého působení v Hradci Králové. Odmítl jsem. Zeptej se 10. června, uvidíš, že stejně nic ... :-)))
Fanoušci nás umí podržet při zápasech typu Sparta, Slavia, Ostrava. Ale konkrétně teď s Blšany nás v tom nechali. Je jasné, že tady chybí "kotel". Ale jsem rád, že jsou na tribunách opravdoví fandové, kteří přejou jihočeskému klubu a nám hráčům úspěchy a samé výhry. Ale najdou se lidi, kterým já říkám "majitelé 3 italských titulů". Chápu, že když hrajeme hrozně, že lidi projevují svoji nespokojenost a je to tak v pořádku. Ale neberu, když někteří lidé uráží od 3. minuty a pouze využívají anonymity. Ale to prostě k fotbalu patří. Teď vypadám, že jen kritizuji, ale je to můj názor a myslím, že i naší kabiny.
Příchodem pana Kristka se začal víc klub medializovat a funguje jako opravdová firma. Byl ples, chodí se do rádia, dělá se charita a další podobné věci. Myslím, že další věci registrujete vy fanoušci na stadionu.
Snažil jsem se odpovědět co nejkonkrétněji a nejupřímněji, jak jen to šlo. Doufám, že jsem Tě nezklamal, měj se hezky M. Vozábal
Pavla 05.05.2004 / 17:59
Zdar Vozi, stýská se Ti po Romanovi Lengyelovi ? ;) Nebo jste už zase založili nějakou CI-5 bez Romana? Jak se mají dvojčata? Když jsi byl (teď nevím) před 3 lety ve Slávii, chtěl jsi tam zůstat? Štvou Tě fandové, kteří jen kritizují a přitom by sami zahráli velký kulový? Existuje v České republice nějaký rozhodčí, kterého vidíš snad i rád? Máš nějakou oblíbenou knihu? Radši končím, ať zbyde něco na ostatní. Velmi zdravím a přeji hezkou dovolenou :)

Odpověď:
Ahoj, samozřejmě, že mi Lengy chybí. Ale bohužel čas se nedá zastavit a každý jsme jinde, mládí je pryč a s ním i CI5. Žádné nové už jsme nezakládali.
Dvojčátka se mají dobře, hlavně zdravíčko jim drží a už jsou trošku samostatný, takže je to lepší a je trošku oddechu. Díky za optání.
Když jsem byl ve Slavii, tak se chystal můj přestup, ale je to složitější. Jak to tak bývá, tak se to zaseklo na penězích za přestup a já se vracel do Č. Budějovic. Já osobně jsem tam zůstat chtěl, protože v té době odcházeli Horváth, Ulich a další.
Mám oblíbené a neoblíbené rozhodčí jako každý. Rád vidím Pučka, Řehoře, Královce, Matějka.
Knížky nečtu a na ostatní nezbývá doma čas než na holky. Když cestujeme, tak tahám s sebou playstation, ten mě baví. O fanoušcích jsem odpověděl dvě otázky zpět, ale vidím, že jsi bystrá a slyšíš různé "pokyny" z tribun - jak hrát a co dělat.Patří to k tomu, ale musí to mít své meze a to někdy nemá. Ale nezlobím se na nikoho. Měj se krásně. Martin
Razor / České Budějovice 05.05.2004 / 18:13
Čau Vozi. Předně bych ti chtěl popřát hodně úspěchů v tvé kariéře a poděkovat ti a celému Dynamu za suprovou sezónu (doufám, že ještě nějaký body uděláte - s Plzní tři a se Slavií min. jeden!). Jseš kapitán týmu a tak bych se chtěl zeptat, kdo je v kabině hlavní kápo (mimo tebe)? A ještě jeden dotaz. Dočkáme se někdy v Č.B. pohárové soutěže? Předem díky za odpověď!

Odpověď:
Ahojky. Tak předně doufám, že body ještě uděláme a to hned v sobotu v Plzni, kde chceme vyhrát. Kápo nevím jestli je v kabině nějaký, ale určitě jsou to kluci, kteří jsou tady déle nebo věkem starší hráči. Jako například je Horejš, LAfata, Homoláč.
Pohárů bych se chtěl také dočkat a te třeba říct, že teď je tady opravdu mladé mužstvo a kdyby se udrželo a posilovalo podle potřeby, tak si myslím, že máme na to, udělat sezónu jako třeba letos Olomouc a dostat se tam. Ahoj M. Vozábal
Fearless 06.05.2004 / 09:26
Ahoj Martine, jenom se Tě chci zeptat, vnímáš třeba po nevydařené přihrávce negativní odezvu z publika?

Odpověď:
Ahoj. Jsou situace, kdy to vnímáš a jsou situace, kdy to neslyšíš. Ale dřív to třeba mě osobně vadilo, dneska vůbec. Kdo nic nezkusí, ten nic nezkazí. To je riziko. Měj se.
Aneta Knotková - KnotkovaA.@seznam.cz / Mariánské Lázně 06.05.2004 / 13:14
Ahoj Martine letošní sezona vám vyšla suprově.Doufám, že skončíte někde v první půlce tabulky moc bych vám to přála.Chtěla bych se Tě zeptat . jestli máte před zápasem v kabině nebo na hřišti nějaká rituály.Měj se hezky a mnoho úspěchů.Anika

Odpověď:
Ahoj Anet. Sezóna nakonec dopadla nad očekávání. Náš cíl jsme v zimě přehodnotili a opravdu chceme skončit v první půlce tabulky. Rituály máme asi každý, někdo víc někdo míň. To se musíš zeptat ostatních. Já osobně nemám žádný významný. Měj se krásně.
Monika - monaka@centrum.cz / Sk Dynamo Č.B. 06.05.2004 / 20:18
Ahoj kapitáne,moc by mě zajímalo jestli jste tedy Dynamo někdy získali titul mistra GAMBRINUS LIGI? A kde jsi působil než si přišel do Dynama.dííííííkis a čao Ps:moc vám fandím a doufám že v Plzni vyhrajete.....

Odpověď:
Ahoj Moniko. Titul jsme nezískali, to opravdu ne. Zatim, ani na něj nemyslíme, snad další generace. Před působením tady v Českých Budějovicích jsem byl v Táboře, kde mám rodiče. Pak jsem si odskočil do Hradce Králově a Slávie Praha. Nic velkého. Ahoj
Míra Kubart - cubrt@tiscali.cz / Dynamo 06.05.2004 / 20:48
Ahoj, Martine asi nejsem první kdo Vám říká ,že jste nejlepší hráč Dynama a že Vám to super šlape! Ale zajímá mě jestli budete za náš tým hrát i příští sezonu. pokud by to byla dobrá nabídka pak Vám přeju at se Vám nadále i tam daří jako v DYNAMU. Děkuji! DYNAMO DO TOHO!!

Odpověď:
Ahoj Míro, děkuju za uznání, ale beru ho s velkou rezervou. Jsou tady jiní hráči a nemusím je snad ani jmenovat ( Lafata, Kulič ). A pak taky další jako třeba Leštnina, Horejš atd. Je to věc názoru, ale není to vůbec důležité. Důležitější je jak říkáš Ty sám, že nám to šlape dohromady a ne kdo jeden nebo druhý žápas vyčnívá. Jestli tady budu hrát příští rok nevím sá, ale myslím, že ano. Smlouvu mám ještě rok, takže realita je jasná. Buď mě klub prodá, nebo prodlouží smlouvu. Zeptej se mě 10. června :)). Čau Martin
Petra - kytlerova@tiscali.cz / SK DYNAMO ČB 07.05.2004 / 09:09
Ahojky Martínku. Chtěla bych ti poděkovat za podepsanou fotku co jsi mi poslal. Jsem ráda, že i když bydlím v Žirovnici tak na Dynamo jezdím. Teda když V ČB působil Jára Drobnej od nás. Už jsi se zúčastnil nejstaršího poháru v ČR Perleťového poháru který se hraje právě u nás v Žirovnici. Chtěla bych se tedy zeptat jak se ti u nás na Poháru líbilo a co si o tomto turnaji myslíš??? Pojedu ti fandit do ČB až budete hrát se Slávií. Doufám že se v tabulce umístíte co nejlépe. Přeji ti hodně štěstí, nejen to fotbalové ale i rodinné ať tě holky nezlobí a hlavně hodně zdraví a doufám že budeš vždy tak platným hráčem pro tým jako jsi právě teď. Ahojky Péťa. Těším se na odpověĎ

Odpověď:
Ahoj. Nemáš zač. Fotky došly, tak jsem rásd. Turnaj je skvělej, hlavně je to kousek pro nás z Budějovic. Doufám, že Tebe a další ze Slávie nezklameme. Jinak děkuju za přání a za lichotky. Ahoj martin Vozábal.
Krystý 07.05.2004 / 18:13
Ahoj, chtěla sem se zeptat jestli po výhře chodíte někam slavit..? Christinka

Odpověď:
Ahoj. No to je hezká otázka. Jo chodíme, ale asi by nebylo šťastné říkat kam. Nezlob se. Ahoj Martin
Míra Kubart - cubrt@tiscali.cz / Dynamo 07.05.2004 / 18:58
Ahoj Martine jak bych mohl získat tvojí podepsanou fotku a jiné fotky tvých spoluhráčů? Díky!

Odpověď:
Ahoj Míro. Fotku ti pošlu, když mi pošleš na moji adresu (M. Vozábal, Střelecký ostrov 3, ČB) tvoji adresu a přidám k tomu i fotky ostatních. Ale chvátej, než se rozejdeme na dovolenu. Čau Martin
LUPO / ČB 07.05.2004 / 23:05
Martine, co se stalo s tvoji perfektní kopací technikou? Kdo je podle Tebe nejlepší exekutor trestných kopů v Dynamu.
Jinak Ti přeji vše nej...

Odpověď:
Čau. Asi jsem to zapomněl. Ne, vážně. Prostě to někdy jde a vyjde, že jsem sám překvapený a někdy to nejde ani za nic. Budu se snažit to zlepšit, abych Tě nezlamal. Trestńáky nejlíp uměl Čestmír Sedláček, když to loni tady ukazoval všem. Nyní je zde Lafata, Adam a já, kteří to trénují. Každý má trochu jiný kop. Těžko soudit. Tak jinak díky za přání a čau. Martin
aligator - strouha@skcb.cz / Dynamo 08.05.2004 / 09:10
Čau Martine, když už jsi se zmiňoval o tom, že hraješ hry na playstationu, tak se chci zeptat, co přesně hraješ? Třeba fotbálek Pro Evolution soccer? Hraješ někdy i na normálním PC? Zkoušel někdy třeba Championsip managera? Tam už je Dynamo taky v oficiální verzi udělaný a ty tam jsi docela dobrej… :o)

Odpověď:
Ahoj. Nejvíc hraju sporty. FIFA 2004, Pro Evolution soccer 3, NHL 2004. Pak taky Medal of honor, a tím to končí. Managera jsem zkoušel, ale jen anglickýho a protože neumím anglicky detailně, tak jsem to za chvíli zabalil. O tom českým vím od Standy Rožbouda, že to existuje a on ho hrál za Budějovice. PC nemám tak ho zkusit nemůžu, ale prý jsem byl pořád zraněnej u něj :)). Čau Vozi
K - kjt@seznam.cz / Dynamo 08.05.2004 / 16:45
Gratuluju k výkonům celého mužstva. Jaký je Ivoš Svoboda parťák v kabině? Někdo tu tvrdil něco o problémech,ale tomu se mi nechce moc věřit. Díky

Odpověď:
Ahoj. Díky za přání. Ale beru to spíš jako gratulaci k bodům, protože výkon až na Semana a Lafatu byl průměrný. A to jsem na nás mírný. Otázkou na Iva mě stavíš do role rozhodčího a to já nechci. nevím co proběhlo přímo mezi trenérem a Ivem, bez nás hráčů a je to jejich věc. Začátkem sezóny nebyly vztahy vyřešený ani mezi ostatními hráči v kabině a to z jednoduchého důvodu. Hodně nových hráčů a málo času na poznání a najednou tady byla sezóna . Ale zvládli jsme to . Ivo je výbornej fotbalista, ale bez problému to nebylo. Víc se k tomu nechci vyjadřovat . Čau Martin Vozábal.
JHappy / DYNAMO 10.05.2004 / 09:19
V neděli jste předvadli krásný zápas a dovedliho do vítěznýho konce. Jak se těšíte na zápas se Slavii? Taky by mě zajímalo jakej je tvůj nazor na rekonstrukci stadionu? Jakpak se ti líbí? Co říkáš fanouškum na Dynamu? Sice někdy podrží hráče ale ještě to není uplně ono? Dokáže te to jako hráči poznat pokud je lepší atmosféra? Díky a hodně štěstí a úspěchů.

Odpověď:
Ahoj. Předvedli jsme bodový zápas, jinak žádná paráda. Na zápas se těšíme, protože chceme Slávii porazit a čekáme super diváckou kulisu. Vždycky jsem říkal, že se nového stadiónu nedočkám a dočkal. Stadión je parádní na naší ligu i vzhledem k velikosti Českých Budějovic a bude lepší úplně hotový. Chybí nám velkej kotel. To je jasné. Ale o místních fanoušcích jsem zde už psal. Myslím, že tak jako my hráči máme co zlepšovat tak i místní fanoušci mají co na práci. Ale jak už jsem říkal jsme rádi za každého jihočeského fanouška, který zná meze. Když je lepší atmosféra hraje se mnohem, mnohem lépe a nemusí to být ani domácí fandové. Před plným stadiónem nikdo nevypustí nic a žene vás to podvědomí dopředu. M. Vozábal.
Pavla 10.05.2004 / 10:23
Ahoj Vozi! Jak se Ti líbí výrok G. Trapattoniho: "Kdybychom měli hráči odepřít právo na chyby, můžeme rovnou zavřít stadiony a jít domů."? (Není to narážka vůbec na nic, je to jen tak všeobecně - čestné slovo). V Plzni kromě těch posledních 15 minut to vážně nebylo nic moc. Takže mám prosbičku: nešlo by poslední zápas se Slávií zahrát pro radost všech, ať je konec sezóny oslaven, když už ne oslnivým, tak hezkým fotbalem? Přátelský pozdrav - vás všech vřelá fanynka a možná trochu drsný kritik.

Odpověď:
Ahoj. Ten výrok chápu, tak bez chyb by nepadali góly nebo, kdo se o nic nepokusí, neudělá chybu ?! V Plzni to opravdu nebylo ono, ale to v Olomouci ano a jeli jsme domů bez bodu. Tu prosbu se budeme snažit splnit, opravdu. Hlavně čekáme plný stadión, to se hned jinak hraje. Díky za pozdrav, ahoj Martin.
Šašek / Budějky 10.05.2004 / 13:47
Mas rad pivo Martine?

Odpověď:
Ahoj. Nejsem typ, že bych bez piva nepřežil, ale pivo si dám rád. Nejsem jiný než všichni ostatní "JIHOČEŠI". Ale samozřejmě já musím vědět, kdy můžu pivo. Čau Martin
Krystýnka 10.05.2004 / 18:10
Zdravim jeste jednou, chtela sem se zeptat, jestli je možný, že sem tě v sobotu viděla v K27..? Christi

Odpověď:
Ahoj. Vidím, že jsi mě asi potkala. Byl jsem tam. Žádné tajemství to není. Čau Martin
Jakub / Strakonice 12.05.2004 / 07:48
Co si myslíš o Českém poháru ČMFS? Hodně lidí ho pokládá za nadůležitý, ale já si myslím že třeba pro DYNAMO je to cesta do UEFA. Mnoho fanoušků DYNAMA by bylo určitě rádo. A myslím že by to zvadlo i prastiž mužsta víc se na pohár zaměřit.

Odpověď:
Pohár ČMFS znamená z počátku sezóny se utkat s nějakým jihočeským týmem nižší soutěže. A věř mi, že se na nás pokaždé chystají jako na utkání roku. Zažil jsem Tábor, Sezim. Ústí, Třeboň, Strakonice, Prachatice a vždy to stálo za to. My měli povinnost vyhrát a soupeř jen mohl. Ale tím neříkám, že to považujeme za nedůležitý. Taky v tom vidíme šanci dostat se vysoko, ale pak už záleží hodně moc na losu - s kým a kde hrajeme. Loni jsme měli velikou šanci a snad ještě mít budeme. Věřím, že by to potěšilo fanoušky a vlastně celé město a samozřejmě i nás. Jednoznačné s Tebou souhlasím, že přes pohár ČMFS je šance dostat do poháru UEFA a my to víme. Zdravím Tě Jakube. Martin Vozábal
krytinar 12.05.2004 / 16:36
Nazdar Bimbo doufam ze si porad nedelas legraci z toho Davida Horejse vzdyt je to tak hodny kluk zdravi te Krytinar

Odpověď:
Ahoj Lumíre Sedláčku. Zdravím Tě do Polska a věř mi, že Horyna má životní sezónu, takže jsem na něj hodný. Vozi
GROCLIN 12.05.2004 / 16:38
klobouk dolu pred tebou kapitane dosahli jste skveleho uspechu a tys to vedl parada gratuluju

Odpověď:
Znovu Tě zdravím Lumíre. Díky za pochvalu, vyřídím v kabině. Škoda, že tady najsi, mohlio jsme mít NEJLEPŠÍHO KAPITÁNA V EVROPĚ. Vozi
Pavel - mistriligy@seznam.cz / Č.Budějovice 12.05.2004 / 21:10
Ahoj Vozi,chtěl bych se tě zeptat co říkáš aféře kolem rozhodčích.Jinak Ti přeju mnoho osobních i týmových úspěchů. Díky za tuto sezonu. Příští bude třeba i nějaký ten pohár. Měj se pěkně.

Odpověď:
Ahoj PAvle. Je to těžké k tomu něco říkat. Nevím totiž o nic víc než například Ty nebo lidé, kteří čtou noviny. Ale všem je jasné, že je to obrovská skvrna na této fotbalové sezóně, a to ještě v roce, kdy se koná EURO. Já doufám, že udržíme minimálně výkonnost na stejné úrovni i v příští sezóně. Díky za pochvalu pro tým a měj se pěkně. M. Vozábal
Peťa - kytlerova@tiscali.cz / Žirovnice 13.05.2004 / 10:12
Ahoj Martínku. Tak jsem právě ve škole a přečetla jsem si tvoji odpověď. Mohla bych tě o něco poprosit??? Jsem velká sběratelka podpisů a fotek fotbalistů...Mám asi přes 100 podpisů. Chtěla bych tě poprosit. Mohl by si mi poslat obrázky a podpisy tvých spoluhráčů s věnováním Petě??? Tvůj podpis sice mám ale můžeš mi poslat ještě jinou podepsanou fotečku než tu fotbalovou kartičku jestli nějakou máš. Určitě mi to udělá radost... Martínku chci se zeptat. Mám doma pár vašich plakátů od Drobase, máte na tuhle sezónu plakát??? Viděla jsem jen mládež... Víš já jsem velká fanynka Dynama. Za prvý chodím s jedním klukem z dorostu a když tam hrál Jára tak sem tam taky jezdila furt. Nebylo tam od nás nějak moc lidí??? :))) Byl tam Drobas, Leoš Mitasů, Standa Marků, ten tam vlastně ještě je a pan Fulín je ještě na vrátnici asi taky. Měj se jen a jen krásně. Doufám, že budu mít možnost se s tebou ještě někdy vyfotit jako minule. Jo a V sobotu koukejte vyhrát. Budu ti fandit!!!!!!PAPA PEŤA když budeš chtít tak můžeš napsat na e-mail: kytlerova@tiscali.cz

Odpověď:
Možná se mi to povede dát dohromady, ale neslibuju to. Od pátka máme dovolenou tak snad.........Plakát už vyšel na letošní rok. Problém je, že nemám adresu kam to poslat. Snad se vyfotíme na turnaji v Žirovnici, takže z psaní nic nebude a teď už vím, že jsme Tě zklamali, když jsme nevyhráli. Snat jindy. Čau Martin
Jarda / Borovany 13.05.2004 / 12:55
Tak co věříte si na Slavii?

Odpověď:
Ahoj. Pevně věřím, že na Slavii to bude hlavně pěkná podívaná na závěr sezóny. Myslím, že bodů máme nad očekávání dost a můžeme hrát v klidu. Ale věříme si a já jsem přesvědčen, že je v našich silách Slavii porazit. Ale bod taky beru :-)). Snad to nezakřiknu. Čau Vozi
Jarin / Borovany 13.05.2004 / 13:03
Cau Vozi,na tu Slavii vám věřím i mí kámoši a přijedem se na vás podívat v sobotu,ale většina kámošu se sem nemůže dostat nevíš jestli to bude v televizi.

Odpověď:
Ahoj. Nezlob se, že odpovídám až teď dva dny po zápase, ale neměl jsem možnost ani čas. Věřil jsi nám i my jsme si věřili, ale dopadlo to tak jak to dopadlo. Dík Martin
mira - mira.jedlicka@seznam.cz / týn nad vltavou ,olympye 14.05.2004 / 14:04
ahoj poslal bis mi fotku adresa je: mirosla jedlicka ,hněvkovice 22 ,týn nad vltavou ,375 01

Odpověď:
Ahoj Míro. Fotku pošlu ještě dnes. Za Dynamo 10 let. 3roky v dorostu, 7 let v A týmu. Gól jsem nedal, ale bohužel jenom svojí hloupostí. Ahoj
Venca - pilatvaclav@seznam.cz / Ktiš 14.05.2004 / 22:30
Zdar Martine!
Musím vás pochválit,děláte čest Jižním Čechám.Ještě aby to takhle šlapalo i Tatranu Prachatice a tu 2 ligu udrželi!tak hodně štěstí do příští sezóny a hlavně žádný zranění.čau a měj se

Odpověď:
Zdar Venco. To jsme rádi, že nás chválíš a jsi spokojenej. Prachatice se zachrání, to je víc než jasné po utkání v Mostě. Příští rok snad taky vyjde, nméně tak jako letos, ale nebude to sranda. Čau Vozi.
Jarda 15.05.2004 / 17:44
Ahoj Martine, který ligový stadion (kromě Střeleckého ostrova) se tobě osobně líbí nejvíc?

Odpověď:
Ahoj Jardo. Pěkný stadión je v Teplicích, Sparta a Ostrava, Synot. Nejhezčí je pro mě Teplický stadión. Čau
MONÁK - monaka@centrum.cz / Dynamo 16.05.2004 / 13:29
Ahoj MArtine,hele neštve vás že jste prohráli nad Slavií? MOhli jste přece dát tolik golů.Jak se těšíš na další sezonu? a co budete dělat po 30.kole?????? dík a pozdravuj dcerku.... MONIKÁČ

Odpověď:
Čau. Jasně , že štve, zvlášť když jsme mohli dát góly a rozhodnout o třech bodech. Na další sezónu zatím nemyslím, protože toho letos bylo dost a chci si od fotbalu odpočinout. Teď budeme týden jezdit na kolech a hrát tenis. V pátek se rozjedeme na dovolenou a sejdeme se, myslým 21. června. Čau Vozi
Carlos - xillenwanue@centrum.cz / České Budějovice 16.05.2004 / 15:43
Ahoj Martine,
čím si myslíš, že bylo, že jste na jaře neuhráli tolik bodů jako na podzim? Musím říct, že jste mě letos překvapili, a přeju a doufám, že Vám vyjde i příští sezóna a uvidíme na novém stadionu Intertoto cup popřípadě i víc, hlavně žádné zranění.

Odpověď:
Ahoj. Na jaře jsme uhráli 19 bodů a na podzim 21 bodů. takže myslím, že to vyjde zhruba na stejno. Na podzim jsme vyhráli na Slávii a to nikdo nečekal tyhle tři body. Jsem rád, že jsme Tě překvapili a asi nejsi sám. Hlavně to musíme udržet, aby jsme příští rok na dostveném stadionu mohli i třeba to Intertoto zkusit, takže díky Martin Vozábal.
Petr / ČB 16.05.2004 / 19:07
Čau Martine,
chtěl bych se zeptat,jestli nemáš namířeno někam do ciziny?

Odpověď:
Ahoj Petře. Namířeno nejde říct. Zatím konkrétní nabídku nemám, takže zatím zůstávám. Čau
Anonymka - Zombice_88@seznam.cz / Dynamo 16.05.2004 / 20:14
Ahoj Martine,neštvě tě že ste prohrály ze Slavií??Nemáš namířeno někam do ciziny???Nebo někam jinam??Byla by to škoda!!!

Odpověď:
Ahoj. Jasně, že štve. Každá prohra štve. Se Slávií by jsme vyhráli, kdyby jsme dali první gól my. Bohužel jsem svoji šanci nedal. Ještě mám sice rok smlouvy, ale teď přes léto se může stát všechno. Osobně si myslím, že tady budu pokračovat. V tuhle chvíli nevím nic víc. Škoda? Nevím, jesli by to byla škoda a možná si to myslíš, ale najdou se i ti, kteří už to tak nevidí. Ale díky. Ahoj Martin