Ve slunečném dopoledni se hrál na Borku chvílemi velmi svižný fotbal. Diváci viděli mnoho zajímavých akcí, avšak ani jedno mužstvo si nevypracovalo nijak zvlášť velkou gólovou šanci. Západočeši si odvážeji do Karlových Varů bod za bezbrankovou remízu.
Zápas začal ve velmi svižném tempu a obě mužstva si vypracovávala šance. Více se k soupeřově brance dostávali Jihočeši, ale jejich snahy o branku likvidoval brankář Doleček, opěvovaný karlovarskými fanoušky. V 11. minutě vyslal po zdařilé kombinaci ve středu hřiště křižnou střelu po zemi Ivo Svoboda, avšak míč těsně minul levou tyč. V 18. měli domácí další slibnou akci, ale gólu zabránil opět brankář hostí, i když mu míč z rukou vypadl. Ve 20. zkoušeli pozornost Michala Minára Západočeši. Kubeš zatáhl míč po pravé straně k lajně a poslal dlouhý centr do vápna, který si však gólman černobílých pohlídal.

Po 20 minutách zmírnily oba týmy tempo. Rychlý Vladimír Čáp sice pořád vytvářel pro záložníky i útočníky šance, ovšem zadáci hostí byli ve střehu. Ve 29. zatáhl po levé straně k lajně míč Tomáš Rambous, povedenou přihrávkou našel ve vápně Iva Svobodu, ale jeho střelu po zemi vykryl Doleček. Po neodpískaném faulu na hráče Buldoků KV pršely z tribuny "rady" pro rozhodčího od rozhořčených fanoušků. Jak domácí, tak i mužstvo hostů se pořád snažilo dát vedoucí gól, ale Karlovy Vary měly skvělého brankáře a Dynamo zase pozornou zálohu a obranu. Ve 36. si černobílí vypracovali první rohový kop. Odvrácený míč se dostal k Pavlovi Knietlovi a jeho střela zamířila asi 2 metry vedle pravé tyče. V následující minutě kombinace Čápa opět s Knietlem vynesla další střelu po zemi, kterou chytil brankář. Na druhé straně centroval Kubeš do vápna ke svým spoluhráčům, ovšem Mínár byl u míče dřív. Ve 40. minutě předvedl hezkou akci Knietel, avšak přihrávka směřovala na Svobodu (podle mínění rozhodčího) v ofsajdu. Přesto si za to hromotluk Pazdera vysloužil jekot od svého trenéra. V následujících minutách padly už jen dvě žluté karty.

O zpestření v poločasové přestávce se nepostarala ani tak soutěž, jako rozcvičující se hráči, ke kterým se přidali bílý a hnědý pes. Bílý záhy trávník po prosbě komentátora: "Prosil bych majitele psů, aby si svoje miláčky chytili!" opustil, ale hnědý předváděl krásné fotbalové kreace a fanoušek na tribuně tvrdil, že je to nový útočník hostů. Přesto pejsek musel z hřiště, protože neměl dres.

Druhý poločas začal vlažně. Týmy jako by nevěděly, co mají dělat. Přibývalo leda faulů a Buldoci byli několikrát chyceni v ofsajdu. Jihočechům se nedařily kombinace a Karlovy Vary zuřivě bránily. V 69. Nedvěd rozjel akci, poslal přesnou přihrávku na Isteníka, který ve vápně ke štěstí Dynama míč těsně minul. Byla to 100% gólová šance. V 71. se na západočeský pokus snažil odpovědět Pavel Knietel, ale pálil zase jen do brankáře. Hosté však byli v těchto minutách aktivnější.

V 76. měli také velkou šanci domácí: po autovém vhazování přihrál Knietel Čančurovi, jeho pokus pohlídali zadáci, Svoboda byl při tom faulován, což se nepískalo a když se po pár sekundách vrátil míč zpět k Pavlovi Čančurovi, dotyčný přestřelil branku. Od té doby se hrálo ve zpomaleném tempu a hráči se leda navzájem faulovali. K vidění bylo ještě pár akcí plných nepřesností. V nastaveném čase se hrálo mezi šestnáctkami a nakonec byli všichni zřejmě spokojeni s bodem .

Fotogalerie