Záložnímu týmu Dynama České Budějovice trvalo celý podzim, než vytvořil za stadionu na Borku nedobytnou tvrz, ze které se jen tak body nevozí. V posledních kolech se o tom přesvědčili fotbalisté Letohradu, Slavie nebo Hradce Králové. Dalším týmem, který má pocítit sílu domácího prostředí Dynama, bude desátý celek tabulky ČFL – SK Buldoci Karlovy Vary-Dvory. Utkání začíná v sobotu v tradičním čase 10:15.
Fotbalisté Dynama se díky výhře v minulém kole doma nad Letohradem posunuli již na šesté místo tabulky. Vítězství přišlo šťastně před koncem prvního poločasu, kdy se trefili Svoboda a Houška. Za hosty stihl v 72. minutě snížit Čada.

Tým Karlových Varů dokázal v minulém kole porazit na vlastním hřišti šestnáctý Kolín 2:1, když se dvakrát trefil kanonýr Kalán.

KARLOVY VARY - KOLÍN 2:1

Branky: 48. a 85. Kalán - 87. Turek
Rozhodčí: Jílek
ŽK: Hudec, Jón, Isteník - Blažek, Tlučhoř, Blažek
ČK: 84. Blažek

Sestava: Doleček - Kothera, Kalán, Pazdera (75. Isteník), Králik - Dřížďal, Čižnár, Hudec, Kubeš - Zapoměl (89. Nedvěd), Jón
Trenér: Jiří Leitermann

Týmu z Karlových Varů se v jarní části ligy zvlášť nedaří, v deseti posledních kolech dokázali Západočeši získat jedenáct bodů, když nadpoloviční většinu (6) vybojovali v posledních dvou kolech. Buldoci jsou v současné době na desátém místě tabulky, na kontě mají 35 bodů a skóre 31:39. Nejlepším střelcem týmu je obránce Roman Kalán, který stihl nastřílet devět branek. Nejtrestanějšími hráči jsou Petr Knaf a Tomáš Pazdera se šesti žlutými kartami.

V utkání Karlových Varů a Dynama se na podzim radovali Jihočeši, když dokázali Buldoky porazit na jejich hřišti vysoko 3:0. Střelcem zápasu byl Aleš Matoušek, který se trefil dvakrát. Třetí branku přidal druhý pendl ligového áčka Jan Gruber.

Mužstvu z jihu Čech se ve vyrovnané tabulce ČFL dýchá již poměrně dobře, přesto je ale třeba bodovat, protože následující dva zápasy odehrají svěřenci trenéra Vavrocha na hřištích soupeřů a především na horké půdě vedoucího týmu z Ústí nad Labem se dá jen velmi těžko urvat nějaký ten bodík. Přijďte podpořit naše fotbalisty. Utkání začíná v sobotu v 10:15 na stadionu na Borku.