Fotbalisté rezervního týmu Dynama České Budějovice zahájili přípravu na novou sezonu skvělou výhrou nad prvoligovým Žižkovem 3:2. Svěřenci kouče Karla Musila zaskočili pražský celek a v úvodu druhé půle se dostali do dvoubrankového vedení, když se trefili Ondrášek a Nekvida. Žižkovští sice dokázali vyrovnat na 2:2, avšak dvě minuty před koncem vstřelil rozhodující branku svým druhým zásahem v utkání Ladislav Nekvida.

Svěřenci Karla Musila začali přípravné období nejlépe jak mohli. V Xaverově dokonale zaskočili ligový Žižkov a po bezbrankovém prvním poločase se v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky rychle ujali vedení, když se nejprve v 51. minutě po pěkné kombinaci Picky a Ryšánka trefil Zdeněk Ondrášek a následně za dvě minuty zvýšil Ladislav Nekvinda, když po Svobodově pčihrávce zakončil samostatný únik.

Domácí fotbalisté se ale nevzdali a stejně jako se Dynamo dostalo do dvoubrankového vedení, dokázali svěřenci kouče Grigy vyrovnat. V 73. minutě snížil z pokutového kopu po faulu Švehly Petr Švancara a o čtyři minuty později to bylo 2:2, když se ranou z přímého kopu přesně do šibenice trefil Jan Novotný.

Jihočeši měli ale nakonec přeci jen poslední slovu. Dvě minuty před koncem vyzval Radim Pouzar ke skórování Ladislava Nekvindu, jenž svým druhým gólem v zápase vrátil vedení na kopačky Jihočechů. Pozitivem přípravného zápasu byl také fakt, že se po dlouhé době v sestavě Dynama objevil rekonvalescent Roman Pivoňka..