Ve středu odpoledne se na E.ON Stadionu uskutečnila první oficiální schůzka Fanklubu Dynama. Setkání zhruba dvou desítek příznivců se protáhlo přes více jak dvě hodiny a zúčastnili se jej i zástupci managementu SK Dynamo. A své vedení má již i samotný fanklub, jehož zvolení bylo jedním z hlavních výstupů středečního setkání.

Spíše než o zvolení se ovšem jednalo o společnou dohodu všech přítomných. K aktivní spolupráci se tak přihlásili jednotlivci zastupující různé skupiny, ať už věkové nebo názorové. Současné vedení fanklubu se ustanovilo na pět členů, kteří by měli komunikovat jak s ostatními členy organizace, veřejností, ale i vedením SK Dynamo.

Mnohé požadavky a náměty fanoušků si Roman Havel, technický manažer Dynama, vyslechl už nyní. V prostorách restaurace se dálo hovořilo o plánech do budoucna. Ty samozřejmě nejvíce souvisejí se startem příští sezony a všech výhod navazujících na členství ve fanklubu.

Již přihlášení členové na jaře mohli získat 15% slevu na permanentku, za jednotnou cenu 99 Kč permanentku do „kotle“, ve fanshopu nakupovali s 15% slevou a jako další bonus obdrželi zdarma slevou kartu Městského informačního systému. Tyto podobné a další výhody lze očekávat samozřejmě i v budoucím životě fanklubu, jak naznačil Roman Havel.

Mezi fanoušky zavítal i generální manažer SK Dynamo Jiří Kotrba, který fanouškům ze strany generality Dynama vyjádřil maximální podporu. „Na vzniku a fungování fanklubu nám samozřejmě velmi záleží a jeho důležitost si dobře uvědomujeme. K jeho založení a správnému rozjezdu chceme co nejvíce přispět. Budeme velmi rádi, když se nám to povede,“ uvedl Jiří Kotrba.

Kromě několika volných vstupenek na sobotní utkání s Plzní pro své kamarády a známé každý z účastníků setkání domů odcházel se stejnou myšlenkou. „Společně bychom chtěli co nejvíce zlepšit atmosféru na stadionu,“ neslo se v hlavách příznivců. Že to nebude lehké, všichni dobře vědí. „Ale rozhodně ne beznadějné, to jsme se přesvědčili už v minulých měsících, kdy se atmosféra na stadionu při domácích zápasech určitě zlepšovala,“ řekl Roman Havel.


Na první schůzce fanklubu se sešly téměř dvě desítky příznivců, na snímku je zachycena jedna část diskutujících.


Přihláška do fanklubu

Registrační formulář ve formátu .doc
Registrační formulář ve formátu .pdf


Dále čtěte

Nejtvrdší střela letěla rychlostí 85 km/h

Fans fotoreportáž z posledních domácích zápasů