V rámci dvou posledních domácích utkání fotbalisté Českých Budějovic hostili celky Bohemians 1905 a Brna. O poznání větší radost příznivci Dynama zažili v prvním utkání, kdy spolu se svými hráči mohli slavit vítězství. Ze druhého utkání bylo jistě malou náplastí na utrženou porážku pro jednoho příznivce alespoň obdržení poukazu na projížďku luxusní limuzínou od společnosti LimoStar. V obou utkáních tři vylosování kotelníci pokaždé také soutěžili v poločasovém curlingu. Uvnitř článku přinášíme malou vzpomínku ve fans fotoreportáži.


Šťastný fanoušek (na snímku uprostřed), který od společnosti LimoStar získal poukaz na projížďku luxusní limuzínou. Výherci přálo štěstí a nadělil si tak velice pěkný dárek ke svým narozeninám, které oslavil v den utkání s Brnem.



Při utkání s Bohemians 1905 fanoušci Dynama ve spolupráci s těmi hostujícími vytvořili velice pěknou atmosféru. Takto se pod černobílou vlajkou kotelníci radovali z prvního gólu Jana Svátka.



Během přestávkového programu utkání s Bohemkou se mimo jiné mezi sebou utkali i tři vylosovaní kotelníci. Soupeřili v poločasovém curlingu. Obsazení soutěže bylo tentokrát vskutku velmi nízko věkově položené.



Ze získaných cen však kluci měli radost nefalšovanou.



Stejně tak jako všichni ostatní kotelníci po závěrečném hvizdu rozhodčího, kdy spolu s hráči slavili výhru 2:0.



Ve fanouškovském hodnocení Českého rozhlasu si příznivci Dynama dokonce vysloužili velice pěknou známku 6, kdy 10 je nejvíc.



I proto byl vedle zisku tří bodů další důvod k tomu, aby ruce fotbalistů i kotelníků vzlétly směrem vzhůru. Jako při jejich společné děkovačce.



Neskrývavou radost z vítězství měl samozřejmě i kouč František Straka, který se svými svěřenci bezprostředně po děkovačce kotli utvořil s hráči uprostřed hřiště oslavné kolečko.



Když byli všichni na místě, skákalo se a veselilo se.



A i při následujícím domácím zápase s Brnem se o jeho přestávce opět rozehrál poločasový curling.



Jeho účastníci měli tentokrát velice přesnou mušku a vítěz se trefil téměř přesně na značku středového kruhu. Kotelníci jsou na snímku zprava seřazeni od prvního místa do třetího.