Dlouhý domácí fotbalový půst příznivců českobudějovického Dynama vystřídalo období plné zápasů. Po středečním domácím vystoupení rezervy Dynama se totéž mužstvo představí hned v sobotu na domácím stadionu na Borku. Soupeřem mladíků bude pražský Střížkov, jehož dres obléká i útočník Dynama – fotbalista student Lukáš Beer. Utkání začíná v sobotu v 10:15.
Minulý zápas B-týmu Dynama mají fanoušci jistě v dobré paměti, odehrál se totiž ve středu. Jihočechům se v úvodu utkání příliš nedařilo, po prvním poločase dokonce prohrávali 0:1 a v posledních minutách utkání, když se hnali do útoku, byl vyloučen záložník Vladimír Čáp. I s tímto handicapem se mužstvo nevzdalo a minutu před koncem vyrovnal útočník A-mužstva Martin Smíšek.

Střížkovu se ve víkendovém domácím zápase moc nedařilo. Pražané podlehli 0:1 Letohradu, přestože hosté trefili Pavlíkovu branku jen jednou za celý zápas. O vítězství hostů se postaral skákavou střelou z velké dálky Slovák Körmöczi.

STŘÍŽKOV-LETOHRAD 0:1
Branka: 59. Körmöczi
Rozhodčí: Příhoda
ŽK: Mašek - Zahálka, Dvořák, Syrůček
Diváci: 120

Sestava Střížkova: Pavlík - Pařízek, D. Šmejkal, M. Mašek, Burda (66. Bartolšic) - Málek (85. T. Šmejkal), R. Macháček, Sechovec, Beer - Duda, P. Macháček
Trenér: Jaroslav Kohout

Střížkovu se na jaře vůbec nedaří. Především v ofenzívě má velké problémy. Ze čtyř zápasů tři prohrál 0:1 a pouze jeden vyhrál, když se mu podařilo na domácím stadionu porazit rezervu Slavie. Díky špatným výkonům se mužstvo z hlavního města propadlo až na jedenácté místo. Na svém kontě má 27 bodů (o dva více než Dynamo) a skóre 25:30. Nejlepšími střelci klubu jsou Duda a Šimek, kteří shodně nastříleli čtyři branky.

Jihočeši mají Střížkovu co oplácet. Právě náš sobotní soupeř ukončil na podzim serii prvních pěti zápasů bez porážky a rozdrtil mladíky Dynama vysoko 5:1! Za Jihočechy zaznamenal jedinou branku Tomáš Maruška a to ještě z penalty...

Střížkov se nyní musí také zaobírat bojem o záchranu, a tak se dá v sobotu dopoledne očekávat bojovný a jistě zajímavý fotbal. Utkání začíná v sobotu od 10:15 na domácím stadionu na Borku. Všichni příznivci fotbalu jsou srdečně zváni!