O týden a půl déle si museli fanoušci Dynama České Budějovice počkat na premiéru rezervního týmu na domácím hřišti. První zápas se měl sehrát již 13. března, nepříznivé povětrnostní podmínky ale donutili pořadatele k tomu, aby se utkání odehrálo na umělé trávě v Prachaticích. Další možnost odehrát první jarní domácí zápas byla na konci března, ani tehdy ale počasí nebylo pro, a tak se muselo utkání proti AFK Chrudim odložit na tuto středu 7. dubna 2004. Utkání začíná na Borku v 16:30.
Jihočechům se minulý zápas, který odehráli na hřišti Příbrami, podařil a po dlouhé době opět poznali radost z vítězství. Strůjcem výhry byl především špílmachr Pavel Knietel, který nejprve vstřelil první branku z pokutového kopu a o vítězství se postaral v 92. minutě střelou ze 17 metrů.

Chrudimským se víkendový zápas nevydařil, na svém domácím stadionu totiž prohráli se Spartou Krč 0:1. Domácí byli lepším týmem, šance si ale nevytvořili, a tak se známými jmény naplněná sestava musela sklonit před posledním týmem tabulky

Poslední zápas Chrudimi:
CHRUDIM-KRČ 0:1 (0:1)
Branka: 16. Moravec
Rozhodčí: Teuber
ŽK: Linhart, Nečas - Moravec,
Diváci: 360
Sestava Chrudimi: Kysela - D. Hudec, Linhart, Zdražil, Klement (46. Malý) - M. Holub, R. Nečas, Jirousek, Formánek (75. Škvrňák) - R. Hudec, Adámek (58. Terer)
Trenér: Stanislav Kocourek.

Jelikož se jedná o odložený zápas, tak i pohled na umístění obou mužstev téměř o ničem nevypovídá. V České fotbalové lize došlo totiž k unikátnímu jevu, při pohledu na tabulku člověka na první pohled upoutají body jednotlivých mužstev. Hned šest týmů má totiž 27 bodů!! Pokud se Jihočechům podaří nad Chrudimí zvítězit, bude těchto celků již sedm…

Chrudim je v současné době na šestém místě tabulky se ziskem 28 bodů a skóre 25:23. Nejlepším střelcem je Kocourek, který má na svém kontě šest vstřelených branek.

Podzimní duel Dynama s Chrudimí skončil velmi dobře pro Jihočechy, kteří na soupeřově hřišti vyhráli vysoko 3:0, když se střelecky prosadili Maruška(2) a Koršala z penalty.

Středeční odložený zápas začíná ve středu 7. dubna od 16:30 na stadionu na Borku. Všichni příznivci jihočeského fotbalu jsou srdečně zváni.