V sobotním zápase České fotbalové ligy se záložnímu mužstvo Dynama dařilo a po delší době si připsalo tři důležité body. Jihočeši již od čtvrté minuty prohrávali 0:1, když se prosadil útočník Milka. Díky dvěma brankám Pavla Knietla (ta druhá padla v 92. minutě utkání) se nakonec radovali Českobudějovičtí a zcela po zásluze si ze hřiště osmého týmu tabulky odvezli maximální bodový zisk.
Jihočeši nastoupili do zápasu proti osmému týmu tabulky v bráně s brankářem A-mužstva Miroslavem Semanem. Ani on se ještě pořádně nerozehřál a už musel z brány lovit míč – ve čtvrté minutě totiž vstřelil první branku domácích útočník Milka – 1:0. Hosté ale nezůstali dlouho pozadu a brzy převzali otěže zápasu do svých rukou. V 19. minutě si první šanci připsal útočník Tomáš Maruška, jehož střela minula branku domácího Holana. O šest minut později se již skóre zápasu měnilo, do vápna se probíjel Pivoňka, byl sražen jedním z domácích obránců, rozhodčí Rauch se dlouho nerozmýšlel a nařídil pokutový kop. Ten bezpečně proměnil špílmachr Knietel a bylo to 1:1.

Po půl hodině hry přihrával střelec prvního gólu Dynama volnému Maruškovi, ten se ale proti brankáři domácích neprosadil a ten jeho střelu s vypětím všech sil vyrazil. Těsně před koncem poločasu se do slibné příležitosti dostal také Ivo Svoboda, ani ten se ale proti domácímu brankáři nevyznamenal.

Jihočeši vstoupili aktivně i do druhé půle, na další příležitost si museli ale počkat do 72. minuty. To se do obrovské příležitosti dostal Tomáš Maruška – v poslední chvíli mu chybělo kousek štěstí. Štěstěna se k hráčům Dynama přiklonila až v nastaveném čase. V 92. minutě se po rohu Mašáta dostal k míči sedmnáct metrů před brankou Pavel Knietel a svou střelou překonal po druhé v zápase domácího brankáře Holana.

Domácí neměli již dostatek času s výsledkem cokoliv udělat, a tak se Jihočeši mohli spokojeně vracet domu – vyhráli totiž v Příbrami 2:1.

Ohlasy trenérů

Jaroslav Vavroch: Diváci měli možnost vidět pohledný fotbal, který přinesl řadu šancí. Naše mužstvo si vypracovalo tři až čtyři gólové příležitosti a zcela zaslouženě zvítězilo.