V pondělí 28. května od 17.15 bude na E.ON stadionu na Střeleckém ostrově v Českých BUdějovicích k vidění utkání poslední kola letošního ročníku 1. Gambrinus mezi Dynamem České Budějovice a pražskou Slávií. Letošní poslední ligové kolo bude pro českobudějovický klub a jeho příznivce významné už jen proto, že na fotbalový trávník vyběhne naposledy jedna z našich největších současných fotbalových hvězd – Karel Poborský, který ještě před skončením letošního fotbalového ročníku oznámil ukončení své bohaté aktivní fotbalové kariéry.
Celé pondělní odpoledne bude na českobudějovickém E.ON stadionu zasvěceno „Dnu fotbalových hvězd“. Před utkáním se Slávií se na E.ON stadionu uskuteční od 15 hodin finálový zápas E.ON ČR Junior Cupu 2007, tradičního turnaje pro desetileté fotbalisty. Program bude doprovázet vystoupení hudebního uskupení AC/DC revival. V poločase ligového utkání se Slavií bude vyhlášen vítěz turnaje E.ON ČR Junior Cup a divákům se představí E.ON Fotbalová akademie Karla Poborského. Vyvrcholením pondělního dne bude poslední ligové utkání jihočeského Dynama na domácím hřišti v letošním ligovém ročníku. Součástí tohoto utkání bude i rozloučení s aktivní profesionální kariérou Karla Poborského. Na závěr se mohou jihočeští příznivci fotbalu těšit na autogramiádu celého A mužstva SK Dynamo.

Zbylé vstupenky na celé odpoledne budou v prodeji v den utkání v hlavní pokladně E.ON stadionu od 13 hodin, od 15 hodin budou otevřeny ostatní poklady.

Program "Dnu fotbalových hvězd"

14:55 - nástup fotbalistů k finálovému zápasu E.ON ČR Junior Cupu
15:00 - začátek utkání finále E.ON ČR Juniot Cupu
15:51 - vystoupení skupiny ACDC revival
17:01 - proslovy osobností k turnaji E.ON ČR Junior Cupu
17:05 - předání poháru vítězi E.ON ČR Junior Cupu
17:10 - rozloučení s Karlem Poborským
17:15 - ligové utkání SK Dynamo - SK Slavia
19:10 - hráčská autogramiáda