Rezervní tým Dynama čeká v sobotu velice důležitý souboj. Na jih Čech dorazí juniorka Marily Příbram a oba týmy mají po jednadvaceti odehraných kolech naprosto stejný počet bodů (29). Sobotní zápas bude klasickým duelem o šest bodů a vítěz na svého soka výrazně získá. B-tým Dynama uhrál v minulém kole první jarní vítězství, když přivezl výhru 3:1 z Mladé Boleslavi. Díky důležitému vítězství z Boleslavi může juniorka Budějovic nastoupit do sobotního zápasu s potřebným herním klidem a patřičným sebevědomím. Zápas Dynamo B – Marila Příbram B vám náš web přinese v tradiční online reportáži.
A-týmy Dynama i Marily hrají své prvoligové zápasy v neděli, na výpomoc do rezervy tedy mnoho hráčů určitě nezamíří. Oproti zápasu v Mladé Boleslavi bude moci trenér Karel Musil počítat se službami zkušených Michala Mašáta a Radima Pouzara, kteří uplynulý zápas nuceně absentovali kvůli žlutým kartám. Naopak po červené kartě z Boleslavi nebude moci kouč rezervy počítat se službami Michala Skopalíka, jenž vyfasoval trest na tři zápasy.

Každý bod vyválčený proti Dynamu se v Příbrami vyvažuje zlatem. Z devíti vzájemných utkání uhrála Marila pouhé čtyři remízy. Jednu z oněch bezbrankových remíz uhrála Příbram dokonce na jihu Čech. Ve zbylých pěti zápasech se z vítězství pokaždé radovali Jihočeši. Poslední remízu vyválčila Příbram v podzimním zápase. Dynamo se v Příbrami ujalo vedení, když gólman Rondzik podskočil centrovaný míč a Lubomír Myšák měl tím pádem výrazně usnadněnou úlohu. Krátce před koncem však dosáhla Příbram kýženého vyrovnání, když se po rohu trefil hlavou Podrázký.

Poslední vzájemný zápas:
FK Marila Příbram B - SK Dynamo České Budějovice B 1:1


Branky: 88. Podrázký - 58. Myšák
Rozhodčí: Zeman - Berka, Vlasjuk
Diváci: 60

Sestava SK Dynamo České Budějovice B: Skála - Kosobud, Martínek, Peroutka, Průša (75. Picka) – Pouzar (61. Janoušek), Červenka, Mašát, Hrbáč - Myšák, Stráský
Trenér: Karel Musil

Sestava FK Marila Příbram B: Rondzik - Nohýnek, Velas, Ševr, Štochl, Podrázký, Bartoš,Frohna (61. Tarczal), Černý (46. Řezníček), Pilík, Milutinovič (61. Škácha)

Trenéři béčka Příbrami často využívají služeb brankářů z A-týmu. Nejčastěji chodí vypomáhat rezervě Lukáš Paleček. Dalšími hráči s prvoligovými zkušenostmi nastupujícími za juniorku Marily jsou Michal Polodna (Blšany), Podrázský (Příbram) a Tarczal (Příbram). Uplynulý víkend změřila juniorka Marily síly s mladíky Jablonce. Středočeši vstoupili do utkání velice svižně a svou převahu korunovali v desáté minutě přesnou hlavičkou Polodny. Do druhého poločasu udělal jablonecký trenér Hloušek dvě změny a právě střídající Procházka již po sedmi minutách svého pobytu na hřišti vyrovnal na konečných 1:1.

Poslední zápas FK Marila Příbram B:
FK Marila Příbram B - FK Jablonec 97 B  1:1


Branky: 10. Polodna - 52. Procházka
Diváků: 60

Sestava FK Marila Příbram B: Paleček - Nohýnek, Partika ( 84. Kuchyňka), Štochl, Ševr, Pleško, Tesařík, Tarczal, Škácha, Pilík (79. Velas), Polodna

Duel rezervních týmů Dynama a Příbrami bude odehrán v sobotu 7.4.2007. Hlavní rozhodčí Slavíček zahájí zápas fouknutím do píšťalky v 10:15. S praporky se budou podél hřiště prohánět pánové Moník a Červíček.