Druhou příčku obsadil rezervní tým Dynama na turnaji o Měděný pohár v Pacově. Ve svém úvodním utkání porazili mladíci Českých Budějovic Spartak Pelhřimov 3:1, když branky vítězů zaznamenali Příhoda, Myšák a Pouzar. Ve finálovém klání čekal Dynamo B účastník MSFL - rezervní tým Jihlavy. V bojovném utkání se štěstí přiklonilo na stranu soupeře, který získal Měděný pohár po vítězství 2:1. Jedinou finálovou branku Jihočechů vsítil Lubomír Myšák.

Očekávalo se, že v úvodním utkání Dynamo B hladce přehraje Spartak Pelhřimov. Byl to však soupeř, kdo vsítil první branku. „Prohrávali jsme 0:1 a nevyužili jsme několik šancí. Ještě do poločasu jsme ale stačili skórovat a začala se projevovat naše převaha,“ uvedl k úvodnímu zápasu juniorky Dynama v Pacově trenér Karel Musil. „S Jihlavou jsme odehráli bojovné utkání s množstvím šancí na obou stranách. V defenzivě jsme spoustu situací řešili zbytečně fotbalově,“ shrnul kouč B-týmu finálový zápas, který nakonec rezerva prohrála 1:2.

Turnaj v Pacově byl pro některé hráče na nějakou dobu zřejmě posledním v dresu Dynama. Po víkendu má Karel Musil, v plánu zúžit kádr. Hráči, kteří se nevejdou do kádru, budou s největší pravděpodobností zapůjčeni na hostování do jiných klubů.

Sestavy B-týmu z jednotlivých utkání přineseme v průběhu týdne.