Další přípravný zápas mají za sebou fotbalisté B-týmu Dynama. Na neutrální půdě v Písku podlehl tým Karla Musila pražské Slavii 0:1, když jedinou branku zápasu vstřelili hosté v druhém poločase. Trenér Musil podle očekávání prostřídal o poločasové přestávce téměř kompletní jedenáctku. Premiéru si ve funkci asistenta odbyl v tomto zápase Jiří Lerch. Úvodní poločas odchytal v dresu Dynama slovenský gólman Antic, který je v Dynamu na testech. Další možnost vidět své svěřence v zápasovém zatížení bude mít trenér juniorky v neděli, kdy čeká mladíky Dynama turnaj v Pacově.
Sestava Dynama B:
1. Poločas: Antic – Kursa, Martínek, Peroutka, Picka – Mašek, Skopalík, Příhoda, Stráský – Myšák, Houška
2. Poločas: Skála – Fiala, Pintér, Kosobud, Picka (65. Peroutka) – Stráský, Červenka, Mašát, Sláma – Pouzar, Houška (70. Myšák)

Turnaje v Pacově se mimo rezervního týmu Českých Budějovic zúčastní Pelhřimov, Jihlava B a domácí Pacov. Úvodní střetnutí sehraje Dynamo B od 14:15 s Pelhřimovem.

V následujícím týdnu by měl Karel Musil vybrat hráče, kteří v juniorce zůstanou minimálně na podzimní část sezóny. „Po turnaji v Pacově se rozhodneme, které hráče odešleme na hostování do jiných klubů. Chtěli bychom jim tak usnadnit aklimatizaci a dopřát jim čas adaptovat se v nových klubech,“ uvedl na dané téma Karel Musil. Nový kouč také prozradil, jak si realizační tým rozdělil úlohy: „Jirka Lerch a Láďa Bernát mají na starosti rozcvičování hráčů, regeneraci a podobné věci kolem přípravy, mojí starostí bude hlavní část tréninku a především taktické stránky hry.“