Fotbalisté Dynama postoupili na turnaji v Nové Včelnici do finále. V dopoledním zápase se Slávií Praha zvítězili po pokutových kopech, když utkání v normální hrací době skončilo nerozhodně 0:0. Slávisté měli především v prvním poločase více ze hry, avšak po změně stran se hra vyrovnala a k vidění byla fotbalová partie s minimem šancí na obou stranách. Za Dynamo proměnili pokutové kopy Faldyna, Adamec, Kladrubský, Volešák a Gruber, za Slávii zaváhal v páté sérii Hubáček. Ve finálovém zápase, který začíná v 17:15, se Dynamo představí s Olomoucí, která zvítězila nad Kladnem 3:1.
Oba týmy vstoupily do utkání velmi vlažně a první čtvrthodina hry příliš zajímavé podívané nepřinesla. Trenér Dynama František Cipro poslal do utkání všechny čtyři nováčky a ani jeden z nich rozhodně nezklamal. Především mladíček Jiří Jeslínek na hrotu předvedl výborný tah na bránu.
První vážnější šance zápasu se zrodila až v 18. minutě, když si na kolmou přihrávku středem hřiště naběhl dnes již Slávista Ivo Táborský, jehož tečovaná střela skončila těsně mimo. Následný Kalidovův rohový kop odvrátil Pivoňka. O dvě minuty později se do vápna probíjel opět Kalivoda, i tentokrát byl ale Roman Pivoňka na svém místě a v krátké době odrazil míč na druhý rohový kop. V 21. minutě se zrodila největší šance prvního poločasu, když se až na dostřel Křížkovy brány dostal Nachtman, jehož gólovou střelu skvěle budějovický gólman vyrazil. První poločas patřil Slávistům, o čemž přesvědčila dvojice Hubáček se Šventem. Po půlhodině hry střílel pěkně z dvaceti metrů Nachtman, i tentokrát byl Křížek připraven a konečky prstů vyrazil na třetí roh Slavie. O minutu později kopala Slavia čtvrtý roh, avšak obrana Dynama ani v jednom případě nezaváhala. Dvě minuty před koncem poločasu Jihočechům hodně zatrnulo, když střílející obránce poslal míč míč z pětatřiceti metrů do břevna Křížkovy brány.

Do druhého poločasu nastoupili Jihočeši s minimem změn. V sestavě se objevili pouze Adam s Hrbáčem, kteří nahradili Pivoňku a  Jeslínka. Pro Jiřího Hrbáče skončil turnaj ale již po třech minutách hry, kdy musel být kvůli zraněnému kotníku vystřídán. Na hřiště se tak dostal Gruber, který byl na hřišti hodně znát. V 51. minutě poslal Adam dlouhý pas na Grubera, ten se u rohového praporku uvolnil, avšak jeho následný centr schoval do rukavic Kozáčik. Hra se ve druhé části hry vyrovnala a i Dynamo se několikrát dostalo k blízkosti slávistické brány. V 58. minutě opět Gruber unikl po pravé straně, avšak i jeho následný centr skončil v rukavicích slávistického gólmana. V 65. minutě to zkoušel z dvaceti metrů Krajčík, jeho přízemní střela ale skončila metr vedle levé tyče. V samém závěru zápasu odcentroval opět z pravé strany Gruber, odražený míč se dostal k nabíhajícímu Adamavi, jehož přízemní střela z dobré pozice ale mezi tři tyče nesměřovala.

Na řadu tak přišly pokutové kopy. Oba týmy začaly dobře a rozhodnutí přišlo až v páté sérii, když bránu vysoko přestřelil Slávista Hubáček. Rozhodnutí tak měl na kopačce Gruber, který se střelou doprostřed brány nemýlil. Dynamo postoupilo do finále, kde je čekalo utkání s lepším z dvojice Kladno-Olomouc.

Penalty proměnili: Faldyna, Adamec, Kladrubský, Volešák, Gruber - Fořt, Hrdlička, Nečas,
Penalty neproměnili: Hubáček