Znovu s Davidem Homoláčem v sestavě a s Pavolem Pronajem v bráně vyběhla juniorka Dynama k zápasu s béčkem Jablonce. Duel dvou rezerv nakonec skončil bezbrankovou remízou. Přes 390 minut tak trvá šňůra juniorky Českých Budějovic bez vstřeleného gólu. Na severu Čech zároveň dokázali svěřenci Jana Poštulky neinkasovat a remíza ze hřiště soupeře se dá v daném okamžiku považovat za zisk. Béčko Dynama čeká již ve středu další zápas venku, tentokrát v Karlových Varech.
Po dvouzápasové absenci se do sestavy Dynama vrátil také Tomáš Maruška a přítomnost kapitána si trenér Jan Poštulka pochvaloval: „Tomášova přítomnost byla hodně znát, rozhýbal naši hru a svým pohybem dělal soupeři velké problémy.“ Rezerva promarnila v Jablonci dvě slibné šance. Při té první obešel Michal Mašát i domácího gólmana, trefil však pouze boční síť. Druhou měl v samém závěru Radim Pouzar, když hlavou zamířil nad. Další minuty strávil na hřišti rekonvalescent Aleš Matoušek.

Fotogalerie


Ohlasy trenérů

Jan Poštulka: "Odehráli jsme vyrovnaný zápas, chvílemi jsme dokonce byli lepší než soupeř. Škoda dvou nevyužitých šancí, mohli jsme i vyhrát. Bod z venku ale určitě bereme."