Nepříjemnou informaci ohledně zpáteční cesty  fotbalistů Dynama z Olomouce přineslo dnešní vydání Českobudějovických listů. Dlouhá cesta z Moravy se totiž změnila v nečekané drama. "Martin Vozábal cestou domů v autobuse najednou zkolaboval a nevypadalo to vůbec dobře," popisoval dramatické chvíle pro nejčtenější jihočeský deník trenér Dynama František Cipro.
"Naštěstí se to stalo na kraji Brna, takže jsme během chvilky byli v nemocnici, kde jsme půldruhé hodiny čekali, než nám Voziho doktoři zase pustili," řekl dále kouč Dynama. Diagnóza lékařů nakonec zněla: silná dehydratace a následné potíže s tlakem a tepem. Doktoři v Brně do Vozábala napumpovali přes kapačky téměř litr vody a jen díky přítomnosti doktora Scheichla mohl ofenzivně laděný záložník pokračovat s týmem v cestě domů. "V úterý se přišel podívat na trénink, ale netrénoval. Doktor mu nedoporučil žádnou zátěž," řekl dále pro Českobudějovické listy Cipro.

Vozábalův start je tedy ve čtvrtek nejistý, a proto byli k duelu na Kladně nominováni útočník Michal Schön a záložník Martin Jasanský.