Čtyři zápasy proti rezervám prvoligových celků teď čeká B-tým Dynama. K úvodnímu z nich zajíždí naše juniorka v neděli do Příbrami. Mladíci Dynama dosáhli minulou sobotu velice důležitého vítězství nad Strakonicemi. Do dalších bojů tak získali potřebné sebevědomí a především uklidnění. Po středečních dohrávkách patří Béčku Dynama šesté místo, Příbram na nás ztrácí pět bodů a je devátá.

Budějovické Áčko čeká v pondělí zápas v Olomouci s místním B-týmem. Z pendlů tak vypomůže nejspíše opět trojice Zdeněk Křížek, Martin Leština a Michal Mácha. Zdeněk Křížek odchytal proti Strakonicím vynikající utkání, trenér Poštulka bude určitě o jeho služby usilovat i tentokrát. Obranná čtveřice ve složení Petr Martínek, Michal Mácha, Jiří Peroutka a Martin Leština podává velice dobré výkony. Ani s její složení nebude trenér Poštulka zřejmě měnit. Záložní čtveřice Radim Pouzar, Marcel Kordík, Lukáš Adam a Jiří Hrbáč zůstane také nejspíše beze změn. S Tomášem Maruškou se na pozici druhého útočníka objevuje poslední dobou Michal Mašát a nutno podotknout, že se mu daří. Ze tří branek, které zatím v jarní části sezóny juniorka vsítila, byl autorem hned dvou právě Michal Mašát. Na střídání budou v Příbrami připraveni Pavol Pronaj, Josef Příhoda, Michal Skopalík, Libor Matoušek a Jakub Janoušek.

Podzimní utkání obou nedělních soupeřů skončilo šťastněji pro tým z jihu Čech. Vyrovnané utkání rozhodli svými přesnými zásahy Aleš Matoušek a Tomáš Maruška. Po vítězství nad Příbramí se vyhouplo Dynamo na několik kol dokonce do čela třetiligové tabulky.

Poslední vzájemný zápas:
SK Dynamo České Budějovice B - FK Marila Příbram B2:0


Branky: 11. Matoušek, 86. Maruška
ŽK: Partyka (PB)
Rozhodčí: Kabyl- Hrib, Pavelka
Diváci: 120

Sestava SK Dynamo České Budějovice B: Křížek - Peroutka, Martínek, Mácha, Picka - Maruška (87. Schön), Kordík, Mašát (89. Janoušek), Hrbáč - Smíšek, Matoušek (62. Pouzar)
Trenér: Jan Poštulka

Sestava FK Marila Příbram B: Rondzik - Svárovský (80. Štochl J.), Partika, Nohýnek, Tarczal - Malý (63. Průcha), Fenyk, Frejlach, Javorek P. - Huňa, Javorek T. (89. Štochl M.)

Jakmile v kabině rezervního týmu Marily řeknete, že se bude hrát s Dynamem, většině hráčů se postaví hrůzou všechny vlasy na hlavě. Ze sedmi vzájemných utkání nedokázala Příbram Jihočechy porazit ani jednou. Ze zápasů s Dynamem se v důlním městě bere i bod všema deseti. V drtivé většině zápasů jsme dokázali Příbrami vsítit alespoň dvě branky. Uvidíme, zdali tomu bude tak i tentokrát. Oba soupeři se velice často potkávají i v rámci přípravných zápasů. Ten poslední se datuje na začátek letošního roku. Doslova třeskutý mráz seděl více juniorce Dynama, když jsme na Složišti porazili Příbram 3:0.

Uplynulý víkend nastoupil rezervní tým Příbrami k mistrovskému utkání na Střížkově. O těsném vítězství domácích rozhodl již v 25. minutě Ibe.

Poslední zápas FK Marila Příbram B:
FC Praha 9 Střížkov - FK Marila Příbram B 1:0


Branky: 16. Ibe
ŽK: 1:0
Rozhodčí: Drábek
Diváci: 380

Sestava FK Marila Příbram B:Rondzik - Janů, Podrazký, Nohýnek, Partyka - Malý, Tarczal, Gonda, Hašek - Pilík, Škácha

Souboj rezervních týmů Marily a Dynama se odehraje na umělé trávě v Příbrami tuto neděli 23.4.2006 od 10:15. Rozhodovat zápas jako hlavní sudí bude pan J. Blaschke, pomáhat na čarách mu budou pánové Červinka a Schröter. Delegátem zápasu byl jmenován pan Henn.