V rámci předehrávaného 33. kola ČFL přijel do Českých Budějovic tým z pražského Střížkova. Jak už to ve středečních zápasech bývá, rezerva Dynama se představila posílena hned o pětici hráčů z A-týmu. Ani značná výpomoc pendlů však nakonec k plnému bodovému zisku nepomohla. Na přírodní trávě se po celých devadesát minut odehrával spíše než fotbal velký boj. Gólové příležitosti obou soupeřů by se daly lehce spočítat na prstech jedné ruky. Ačkoliv o krůček blíže vstřelení gólu bylo přeci jen Dynamo, s konečnou plichtou mohou být spokojeny oba týmy.
Úvodní minuty se již tradičně nesly ve znamení vzájemného oťukávání. Přírodní tráva sice oběma celkům viditelně svědčila, k zahlédnutí však nebyl ani náznak jakékoliv šance. Za zmínku tak stojí až Kodíkova střela mimo tři tyče ze 17. minuty. Jakékoliv solidnější akce domácích ihned brzdil hvizd hlavního rozhodčího, který neváhal od prvních minut doslova zběsile tasit směrem k domácím hráčům žluté karty. Největší šanci zápasu tak zaznamenal ve 34. minutě Jiří Hrbáč, když se nejprve ukázkově protáhl mezi dvěma beky Pražanů, následně vybíhajícímu gólmanovi nedokázal procedit míč skrze nohy. Nebylo to naposledy, co hostující brankář osvědčil své kvality. V závěrečných minutách prvního poločasu kopali hosté hned několik přímých volných kopů ze slibné vzdálenosti. Ve 40. minutě Zoubkův přímák v pohodě stáhl Křížek. O minutu později Šislerova povedená rána skončila nad Křížkovou bránou jen o pár centimetrů. Minutu před přestávkou zhatil hráčům ze Střížkova povedený brejk včasným vyběhnutím opět Křížek.

Druhý poločas se nijak výrazně nelišil od toho prvního. Hosté sice přebrali iniciativu, notně jim v tom však vypomáhal hlavní sudí. V 55. minutě domácím doslova zatrnulo. To si na Zoubkův přímák naskočil nejvýše Ibe a svou hlavičkou orazítkoval břevno. Na druhé straně se ve slibné pozici ocitnul Michal Belej, když zaskočil hostující zadáky svou rychlostí, jeho dalekonosný lob bohužel minul tři tyče. Nelichotivé výrazy si potom musel vyslechnout v 68. minutě rozhodčí Berka, když Obermajer srazil unikajícího Jiřího Hrbáče. Hostující obránce již tou dobou jednu žlutou kartu měl, muž ve žlutočerném zjevně nenašel dost odvahy poslat hostujícího zadáka do kabin. Pražané se i nadále dostávali do šancí pouze z přímáků. Při jednom z nich Zoubek v 81. minutě opět těsně minul bránu Dynama. Krátce před vypršením regulérního hracího času mohl B-tým strhnout vedení na svou stranu. V 87. minutě vypálil po rychlém protiútoku Ivo Táborský, gólman Pavlík vytahoval mimo bránu konečky prstů. Po následném rohu zamířil do stejného místa z voleje Michal Belej, také jeho ránu Pavlík vytěsnil. V úplném závěru ještě sudí Berka doslova daroval soupeři několik vymyšlených faulů a standartních situací, ani jedna z nich se naštěstí neujala.

Ohlasy trenérů

Jan Poštulka: "Velice těžký soupeř. Poslední dobou jsme zapomněli dávat góly. Poprvé na jaře jsme byli doslova našlapáni hráči z Áčka. Nějak nám to ale dneska moc nešlo. Nedostávali jsme se do šancí a když už jsme si nějakou vypracovali, špatně jsme ji vyřešili. Až na jedinou standartku, kdy soupeř nastřelil břevno jsme jej do žádné vážnější šance nepustili."