Přípravný duel mezi Dynamem České Budějovice a polským týmem Wisla Krakov se dnes kvůli špatnému počasí neuskuteční. "V celém Rakousku je velmi špatné počasí, díky přívalovým dešťům jsou uzavřeny silnice a tunely a do místa konání by se tým ani nedopravil," řekl sekretář Milan Čadek. Místo dnešního zápasu nastoupí fotbalisté Dynama již zítra v 17:00 ve Walchsee proti bundesligovému týmu Arminia Bielefeld. Ke dalším změnám dojde i v následujících dnech...
Přípravný zápas se Salzburkem zůstává na programu ve středu. Nedá se ale očekávat, že Dynamo nastoupí proti nejsilnější sestavě rakouského celku - právě zítra totiž začíná pro tým z lázeňského města nový ligový ročník. "Soupeř pravděpodobně nastoupí v kombinovaném složení," upozorňoval dále Čadek.

O další dva dny později ale již ke změně dochází. Dynamo mělo podle posledních zpráv hrát proti účastníkovi zemské ligy z Ottensheimu, nakonec se ale střetne s rumunským mistrem FC Steaua Bukurešť. "Tento zápas bude na programu v pátek od 11:00 a hrát se bude pravděpodobně v Kaprunu," pokračoval ve výčtu změn Čadek.

Již včera také František Cipro poznamenal, že plánovaný duel se Slávií Praha se se vší pravděpodobností neuskuteční. Tuto informaci dnes také Milan Čadek potvrdil: "Ano, Slávie nakonec utkání odřekla. Nám to ale vadit nebude, protože hráči budou mít za sebou těžká utkání a v sobotu tak dostanou volno."

Upravený program zápasů v Rakousku:
12.7. Dynamo - DSC Arminia Bielefeld (Walchsee,17:00)
13.7. Dynamo - Red Bull Salzburg (Leogang, 17:00)
15.7. Dynamo - FC Steaua Bukurešť (Kaprun, 11:00)