Vedení Dynama během dnešního dne intenzivně jednalo o hráčských posilách pro následující druholigový ročník. Nejzajímavější zprávou se zdá být hostování Davida Horejše v Brně a hráčská náhrada v podobě Michala Beleje. Mladý brněnský záložník by nemusel být jedinou posilou Dynama, protože jednání o hostování nadále pokračují. "To, že dojde v rámci hostování k výměně Horejše a Beleje je nyní jasné, v současné době ale ještě dojednáváme hostování dalšího hráče Brna," vysvětlil sekretář Milan Čadek. Nejvíce se mluví o brankáři Belicovi, vyloučeno není ani finanční vyrovnání. Během dnešního dne se ale událo hned několik dalších změn...
Již v dopoledních hodinách se rozhodlo o tom, že v nadcházejícím ročníku nebude dres Dynama oblékat Radek Krejčík, který se nedohodl na podmínkách smlouvy. "Hráčsky je to určitě škoda," konstatoval Čadek. Trenér František Cipro také nepočítá se službami hradeckého brankáře Karla Podhajského, který tak nastoupil pouze v přípravném zápase proti Rapidu Vídeň.

Milan Čadek také potvrdil informaci o tom, že Dynamo v těchto dnech zkouší mladého slovinského záložníka Žigu Kljajiče, který byl poprvé k vidění na turnaji v Žirovnici a který se asistentu Poštulkovi moc líbil. K žádné změně také nedošlo ohledně odchodu Martina Vozábala. "Martin s námi stále normálně trénuje a podle všeho s týmem určitě odcestuje do Rakouska na herní soustředění," řekl dále Čadek.

Právě do Rakouska se tým chystá příští týden. V sobotu ještě odehraje na Složišti (10:30) přípravný zápas s Prachaticemi a hned v pondělí se vydá do Saalfeldenu, kde proběhne nejdůležitější část herního soustředění. Během týdne od 11. do 16. července odehraje Dynamo tři zápasy se zahraničními týmy.

Upřesněný program zápasů v Rakousku:
11.7. Dynamo - Wislou Krakov (Obertraunu,17:00)
13.7. Dynamo - Salzburg (Leogang, 17:00)
15.7. Dynamo - Ottensheim (Ottensheim, 18:30)